Търся си пружини които да работят на опън! Става въпрос за окачване на каравана, която е поувиснала. Пружините да са дълги около 30 см , а колко твърди....не знам .Ще се проба. А също така и амортесьорчета с две ушички дълги от 30 до 35 см
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
лифт на каравана
Свий
X
-
Re: лифт на каравана
Да, предния капак тежи има няма десет кила, а караваната малко по-малкоПървоначално публикуван от kinex Преглед на мнениевиждал съм нешо такова на предния капак на Волво 740. Пружината е дълга към 20см и е с диаметър 5см. Ф4 или 5мм е дебела
Освен да самоделстваме нещо не виждам от какво да вземем... Рангеле що не ме водиш да я видя бре?Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Готово само казваи кога. ....и коя от двете да те водя да видиш, че вече имам две.Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеДа, предния капак тежи има няма десет кила, а караваната малко по-малко
Освен да самоделстваме нещо не виждам от какво да вземем... Рангеле що не ме водиш да я видя бре?
Коментар
-
На 740 са много по корави.Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеА супер ме подсети ..и на МБ 124 беше с някакви пружини! Аз се бях сетил единствено за боклукджииските контейнери дето капаците им са на пружини, ама вече не ги виждам.
Коментар
-
Я па да ти кажем че на Волга Газ-24 също е с такива...
Ама не стават...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар