Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Идеи за двигател
Свий
X
-
От: Идеи за двигател
Така както сте я започнали освен реактивен да и присадите
А иначе трябва да измислите някаква верига (вериги), и нея да я върти двигателя.
Тез ски предните, ако искате да завивате с тях и да не се обръща шейната докато завивате, би било по - удачно да са на по - голямо разстояние една от друга и да имат направляващи отдолу, с обикновени ски няма да стане,
http://databikes.com/infophoto/bomba...iles-2007.html - примерноТри дена глупави експерименти икономисват половин час четене!
-
Все си мисля че ще е конвенционален-със верига(или както вие му казвате резино-гъсеничной привод),но ако иска и перка да му сложи-чудния свят на Дисни-ракията е необятенПървоначално публикуван от juri_fursov Преглед на мнениеВижда се само рама ,сподели поне начин на задвижване ,ако е перка / не се сърди
това все ми е във главата / то при витло с диаметр 2 метра и 20 коня двигател ,ще се движеш що годе нормално ,или да кажем до 40 кг тяга .МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
От: Re: Идеи за двигател
За колегата не знам ама на мен ми стана интересно, ако не те затруднява би ли споделил схемата!Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнениенякъде имах една руска книга за симсон-аво мисля че и там имаше схема как да се преправи на моторна шейна - ако има интерес ще я издиря.
Коментар
-
То двигателя си го има и се вижда на снимката, там в дъното подпрян на стената до пластмасовата касетка
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар