Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за ГАЗ-63+ двигател от МВ410

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за ГАЗ-63+ двигател от МВ410

За Молотовка си трябва камионски мотор пълен дизел и голям въртящ момент и да е бавен.
    На уаза ми мотора е от МБ410 3000 петак и ми се струва ,че ще е слаб за газ 63
    няма начин да няма начин
    http://album.bg/offroad_
    0878 613 163

Коментар

Момчета,3000-петак от МБ е много куц кон за джип,камо ли за камион.Това е старо поколение дизелов мотор,с мощност 89кс.За ГАЗ-63 по -добре мотор от Газ-53,онзи ден Цветан купи един за 200лв,на газ разхода му е поносим а мощност има достатъчна още повече че след него има РК.

Коментар

Ми, то оригиналния мотор е 70 коня при 2800 обр. в мин. Аз поне не виждам никаква пречка. Имам колега с 63-ка. с Перкинсов мотор който има проблем с предния див. откакто смени мотора. Все пак говорим за петдесет годишен автомобил. Важна и масата на мотора.
        Родопите..... Широка лъка.....Солища

Коментар

Колега ние имаме Газ 63 с перкинс и картера е отрязан малко и сега не пречи задния диф е от виятнамец самоблокиращ а отпред пиньона и короната са от някакъв Зил Слагай перкинс и ще можеш да си оставиш и карданната лебедка с редовата помпа мотора става около 90кс и много приятен за каране Ако искаш мога да снимам картера
          Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

А, гумите еднакви ли са?

Коментар

Да 4бр чисто нови

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
                Колега ние имаме Газ 63 с перкинс и картера е отрязан малко и сега не пречи задния диф е от виятнамец самоблокиращ а отпред пиньона и короната са от някакъв Зил Слагай перкинс и ще можеш да си оставиш и карданната лебедка с редовата помпа мотора става около 90кс и много приятен за каране Ако искаш мога да снимам картера
                Как, постигна еднакво предавателно число и на двата моста Нещо не ми се връзва. Как, навря Зилова корона в Газкин мост А пиньон как, с какъв лагер е? Каква е касетата? И най важно как е направено? Би ли оточнил какъв модел ЗИЛ.

Коментар

Чичо ми взе моста от негов приятел готов със сменена корона и пиньон.... не знам нищо как е правено .... трябва да попитам чичо той най добре знае знам само че нещо преправяха по задния тазовете,накладките,главините и барабаните да станат гумите от Мулотовката утре ще снимам ако имам време Газката и как е отрязан картера В момента камиона напълно се резтаврира свалихме му карусерията,сменихме тампоните на РК и наляхме нови масла,нови накладки,чисто нови гуми К-56 10х18 и го боядисахме сега чакаме дърводелеца да направи дъските и започваме да правиме карусерията на "Война"

Коментар

Желая успех.

Коментар

Мерси колега ето и малко снимки
                      Прикачени файлове

Коментар

Да, си я карате със здраве. Само как, не мога да разбера влезе Зилова корона в този Диф. Явно нещо бъркаш. Виетнемкината касета е малко по голяма от тази на 63-ката. Ако ти трябва някакъв съвет за тях или имаш въпроси пиши на лични ще се радвам да ти бъда полезен.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_solishta Преглед на мнение
                          Да, си я карате със здраве. Само как, не мога да разбера влезе Зилова корона в този Диф. Явно нещо бъркаш. Виетнемкината касета е малко по голяма от тази на 63-ката. Ако ти трябва някакъв съвет за тях или имаш въпроси пиши на лични ще се радвам да ти бъда полезен.
                          Зиловата корона е в предния задния си е с оригиналната незнам точно как стоян нещата ще се поинтересувам Слагай перкинс че с тоя 5-ак и неговите 90 кс незнам дали ще се получи работата няма да я правиш за возене а за товарене Успех в начинанието

Коментар

Мерцедесовия мотор 100 коня и е н-пъти по надежден от Вамо-то.Гаската е работен кон който е незаменим в нашия район, поне за мен. Засега друга алтернатива нямам. Силоотвонната кутия за лебетката се куплира перфекно към РК защото ако не знаеш СК на ГАЗ 63 е с прави зъби като РК. Това е до някаде
                            и добре заради взаимозаменяемоста на частите. А Зилова корона ако не знаеш тя не може да влезе в Гаскиния кожух на моста. Нещо яко са те испързаляли. Не се подавай на такива провокаций. Не им прави чест на такива хора, освен ако не си правят гавра с теб.

Коментар

Не знам как стоят нещата но мостовете са с еднакво предавателно число камиона съм го карал няколко пъти и неми е направило впечатление да се изпреварват мостовете или да ми натяга волана а за Вамото според мен си е доста надежден и икономичен за мощност си има достатъчно никога не му е липсвала Успех с проекта надявам се скоро да го приключиш да видиме какви ще са му предимствата и недостатъците още веднъж Успех в начинанието

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X