Здравейте, търсих във форума мнения по темата която пускам,но тъй като не намерих реших да се обърна към Вас. Искам да си купя ЗИЛ 157 -Джоган, но не знам откъде или от кого. Има няколко обяви в нет-а, но са доста скъпи като за 30-40г. камион /пък бил той и Джоган/. Чух и ,че военните разпродавали запасите си от "Татово време", но и за там нищо конкретно. Ще съм благодарен на всеки който ми даде някаква информация то въпроса тъй като Джоган-а ми е голям мерак.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
закупуване на ЗИЛ 157
Свий
X
-
От: закупуване на ЗИЛ 157
Здравей колега.Много хубаво , че си се хвърлил на тази култува машина.Много е добра и ефтина подръжка и много проходима.
За твое съжаление мисля че вече почти не се провеждат търгове , понеже се поизчерпа запаса от залежала руска военна техника.Бума беше допреди 4-5 години , имаше за по 700 лв. запазени екземпляри, но вече дори и по моргите не останаха.Аз моя си го вземах преди 5 години от една морга в Сливен - имаше колкото ти душа поиска.
Но вече дори и да има останали са на висока цена , затова не си мисли че цените в мобилето или из форума са високи - просто вече няма на пазара и за това.Micubishi Pajero II 3.0 V6 /LPG , Super Select - къса база BMW 316 i Comact , Peugeot Partner.
Когато ми се доработи - сядам да си почина докато ми мине! 0893449040 Коко
-
А нямат ли някой опел блиц? Преди е имало толкова много в армията, но май всичко е бракувано!Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
Да, в момента /и още от няколко години насам/ бракуват и зилове, и стари газки, и праги, но по-старите модели ги е отвяло още отдавна, пред доста години. Но все пак кой знае, може да е останал някъде един!Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
Настоящият момент тече вече повече от десет години! И КраЗ-ове, и Урали, и различна специализирана инженерна техника - БАТ-ове, артилерийски влекачи, други влекачи, също и бронетехника. От наличната техника, само Татрите не се пипат.
Със Опелите е приключено отдавна, 60-те години вече е нямало помен.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар