Обява

Свий
Няма добавени обяви.

закупуване на ЗИЛ 157

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• закупуване на ЗИЛ 157

Здравейте, търсих във форума мнения по темата която пускам,но тъй като не намерих реших да се обърна към Вас. Искам да си купя ЗИЛ 157 -Джоган, но не знам откъде или от кого. Има няколко обяви в нет-а, но са доста скъпи като за 30-40г. камион /пък бил той и Джоган/. Чух и ,че военните разпродавали запасите си от "Татово време", но и за там нищо конкретно. Ще съм благодарен на всеки който ми даде някаква информация то въпроса тъй като Джоган-а ми е голям мерак.

От: закупуване на ЗИЛ 157

Здравей колега.Много хубаво , че си се хвърлил на тази култува машина.Много е добра и ефтина подръжка и много проходима.
    За твое съжаление мисля че вече почти не се провеждат търгове , понеже се поизчерпа запаса от залежала руска военна техника.Бума беше допреди 4-5 години , имаше за по 700 лв. запазени екземпляри, но вече дори и по моргите не останаха.Аз моя си го вземах преди 5 години от една морга в Сливен - имаше колкото ти душа поиска.
    Но вече дори и да има останали са на висока цена , затова не си мисли че цените в мобилето или из форума са високи - просто вече няма на пазара и за това.
    Micubishi Pajero II 3.0 V6 /LPG , Super Select - къса база BMW 316 i Comact , Peugeot Partner.
    Когато ми се доработи - сядам да си почина докато ми мине! 0893449040 Коко

Коментар

В какви ценови граници си търсиш машина?
      "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
      Mark Twain
      СтоЕнчA

Коментар

обади се на този тел.0887720955 в с.Злокучене там има много .от казармите са

Коментар

А нямат ли някой опел блиц? Преди е имало толкова много в армията, но май всичко е бракувано!
          Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Мно-ого преди настоящата вълна на бракуване - в момента нямаш никакъв шанс да се сдобиеш с такъв автомобил от армията.
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Да, в момента /и още от няколко години насам/ бракуват и зилове, и стари газки, и праги, но по-старите модели ги е отвяло още отдавна, пред доста години. Но все пак кой знае, може да е останал някъде един!
              Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Настоящият момент тече вече повече от десет години! И КраЗ-ове, и Урали, и различна специализирана инженерна техника - БАТ-ове, артилерийски влекачи, други влекачи, също и бронетехника. От наличната техника, само Татрите не се пипат.
                Със Опелите е приключено отдавна, 60-те години вече е нямало помен.
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X