Здравейте,най-после намерих време да покажа и моята машина.65-тонен автокран FAUN,задвижване 8х6 и собствено тегло,около 50 тона.Ако темата е интересна за някого,съм готов да споделя още снимки,клипчета и информация.Поздрави.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

FAUN Atf 65,G-4,8x6

Свий

X
- 

До: FAUN Atf 65,G-4,8x6

Ще пробвам да кача диаграмата,но съм малко скептичен за резултата.Прикачени файловеЛюбовта е сляпа,но женитбата и връща зрението.
 Коментар
- 

Машината ти е страхотна, имам един въпрос относно приключението със затъването край Харманли, а той е :

Как успяхте да извадите машината? с помоща на влекач или с майсторлък?
 интересно ми е и се надявам че не спамя Real Recognize Real Real Recognize Real
 Коментар
- 

Я каква голяма лебедка има...Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнениеМашината ти е страхотна, имам един въпрос относно приключението със затъването край Харманли, а той е :

Как успяхте да извадите машината? с помоща на влекач или с майсторлък?
 интересно ми е и се надявам че не спамя   Виден столичен ихтиолог Виден столичен ихтиолог
 Коментар
- 

виж колко си прав, не бях я видялПървоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЯ каква голяма лебедка има...   
 само ако можеш да ми обясниш как се използва стрелата като лебедка новак съм още.....не съм компетентен новак съм още.....не съм компетентен Real Recognize Real Real Recognize Real
 Коментар
- 

Коментар
- 

А доколкото чета и скоростната му кутия е от новите разработки,но не съм виждал такава в кран.Повечето са си обикновенни автоматици,а тази как се представя в такива трудни условия,като на снимките?А и мотора ми се вижда слаб спрямо теглото му,но все пак не е за състезание,а за работа.Първоначално публикуван от PIRI75 Преглед на мнениеДвигателите всъщност са два,единият е стандартен Mercedes Actros,за камиона,а другият Mercedes Sprinter-за крановата уредба.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
 Коментар
- 

лелеее... да извадиш 50 тонна машина затинала половин метър, че и повече, в калта не е шега работаПървоначално публикуван от PIRI75 Преглед на мнениеВлекач не намерих,наложи се да се спасявам сам.Разбих се от копане,подлагане на греди,но удоволствието да изпълзиш от дупката си заслужаваше.Всъщност, не че имах друг вариант де...  при положение че няма никой наблизо да ти помогне. при положение че няма никой наблизо да ти помогне.

на снимките забелязах че всички мостове завиват, доста маневрен трябва да е кранът и ще се радвам да споделиш впечетления, също така е 8х6, сигурно има причина да оставят единият мост без задвижване?Последно редактирано от gh0sts; 09-05-10, 23:02.Real Recognize Real
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар