Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новите пожарни на летище Бургас Rosenbauer 6x6
Свий
X
-
До: Новите пожарни на летище Бургас Rosenbauer 6x6
Е и ?
Тази "инвестиция" с какво помага за подобряване работата на екипите за наземно обслужване, и през последните 30 години, имало ли е проблем който да е налагал използването на 3 (три) такива машине на летището ..........пак комисионни и маркетингови глупости
Срещу конкретната техника нямам нищо против, но чупенето на орехи с танк ми е наприятно0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеТази "инвестиция" с какво помага за подобряване работата на екипите за наземно обслужване, и през последните 30 години, имало ли е проблем който да е налагал използването на 3 (три) такива машине на летището ...
Да даде господ тези автомобили никога да не влизат в битка с огъня...
Аз приветствам решението да се вземе Розенбауер Пантера. Преди време имаше едни опити да се правят автомобилите тук - даже съм доставял шасита за целта. Честно казано - не съм много спокоен когато последната дума за това дали ще ме има или не, зависи от противопожарен автомобил проектиран, изпълнен, "изпитан" и "сертифициран" в БГ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение.... а е инвестиция, заради която летището ще може да приема по-големи самолети и да иска повече пари за такси....за това казах "чупене на орехи с танк"
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеАбсолютно вярно.....ама обслужващите "хотелските" чартъри машини и общото натоварване е "малко по-надолу"за това казах "чупене на орехи с танк"
Фрапорт и изобщо по-големите европейски компании работят по друга логика. Те си имат вътрешни стандарти за дейността (освен ИСОто) и правят нещата, както трябва, и за целта отделят едни пари, които имат. Приеми инвестицията им в нова техника като застраховка (не само срещу евентуална авария, но и срещу лош имидж и т.н.). Може би е пресилено машините да са три - но може би една от тях ще отиде на летище Варна...
При нас е по-друго - пари неа и затоа праим що щем, па да стаа ко шъ стаа. Обаче сигурно помниш едни други времена, когато имаше малко повече пари, доста повече контрол и нещата се правеха по като света.
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеЕ и ?
Тази "инвестиция" с какво помага за подобряване работата на екипите за наземно обслужване, и през последните 30 години, имало ли е проблем който да е налагал използването на 3 (три) такива машине на летището ..........пак комисионни и маркетингови глупости
Срещу конкретната техника нямам нищо против, но чупенето на орехи с танк ми е наприятно
Освен това отпред са разчистили място и са сложили няколко стари самолета и вертолет, може би ще правят експозиция на стари самолети...
Коментар
-
Дядо Владо, по време на активният сезон, летище Бургас е може би най-натовареното в страната, именно заради чартърните полети. Скоро ще трябва да закупят и няколко допълнителни линейки за пияните алкохолни туристи. Дай Боже да не се налага, пожарните коли да се ползват по предназначение. Изискванията за безопасност и в авиацията, и в корабоплаването се промениха много в последните години...
С нетърпение чакам да отворят авиационната експозиция, че да заведа сина си кандидат-пилот. Старият ИЛ-14 вече му бил омръзналThere is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар