Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газова уредба на Виетнамка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газова уредба на Виетнамка

Здравеите почти всеки ден разглеждам форумите и ще опитам да кача това кето карам аз засега ремонтирам всичко по нея само центровката на изпаритела не ми е ясна тои е ловато вакуумен ако някои може да помогне Благодаря
    Прикачени файлове

До: Газова уредба на Виетнамка

Защо искаш да я центроваш, имаш ли некакъв проблем, някой модели на ловато не могат да се регулират колко газ да подават, можеш да регулираш само оборотите.
    Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от USO-AKULATA Преглед на мнение
      Здравеите почти всеки ден разглеждам форумите и ще опитам да кача това кето карам аз засега ремонтирам всичко по нея само центровката на изпаритела не ми е ясна тои е ловато вакуумен ако някои може да помогне Благодаря
      Напиши модела на изпарителя или щракни 2-3 снимки на смия изпарител и как е монтиран. Може би няма да е зле и да кажеш от къде си.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първо благодаря за моменталните отговори.Аз сам от Якоруда казжам се Юсеин.Значи камиончето работи перфектно на ниски и средни обороти самиа преход кам максимални куца и максималните не са това което трябва да са сашто така имаме и газ 53 тя е с сащиа изпарител тя работи без никакви забележки при нас имаме мн добар майстор ама тои не иска да работи вече тои я е правил едната.А изпаритела може да се регулира на него има едно копче черно за шестограм до колкото знам с него се регулира обогатяването на сместа.Утре може да го снимам

Коментар

Както ги описваш симптомите испаритела няма дебит по просто казано не е за тези конски сили. Има една газаджийска гяволия за дигане на дебита или се слага по яка пружина на мембраната на високото налягане или на оригиналната се подлагат шайби доката уцелиш точното положение.
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Здравейте колеги,реших проблема била е центровката на делкото аз я правих но не пресметнах че за газта е нужен по малак аванс преместих малко делкото кам минус и всичко си доиде на мястото аа и реголирах клапаните сега с колегата правим една газ 53 с преден мост от виетнамка малко снимки ако някои има вапроси да пита вече сме почти готови
            Прикачени файлове

Коментар

Като я направиш тази газка с предното ше дойда да я вида.И аз съм се замислил за слагане на раздатка че с тоя Перкинс у гората е мъртвъц.Поздрави
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Тя е с зилови скорости а раздатката я сложихме още миналата пролет цело лято я карах с раздатка просто немам думи за мошност аа между другото виетнамката сащо ни е с зилова кутиа

Коментар

Здравейте искам да се обарна кам колегата TONI 1977 колега искам да те помоля ако може да ми пратиш книшката за Виетнамката на скайпа ПРДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ скайпа ми е born_to_be_wild_84

Коментар

Здравейте газката която правихме вече е готова качвам снимки за колегата Стариа може да идаш да я видиш на живо
                    Прикачени файлове

Коментар

Супер е станала ! Съчетали сте предимствата на двата камиона.
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Евалла Юсеине направил си я Намерим ли свободно време ше дойдем да я видим
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от USO-AKULATA Преглед на мнение
                          Здравейте искам да се обарна кам колегата TONI 1977 колега искам да те помоля ако може да ми пратиш книшката за Виетнамката на скайпа ПРДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ скайпа ми е born_to_be_wild_84
                          Съжалявам за закъснението, но скоро не бях влизал в темата. Сканирането на книгата е много трудоемко с моя скенер и ще ми отнеме много време. На първо време мога да ти сканирам някоя друга страница която те интересува.За да не пропусна нещо пиши Л.С.

Коментар

Хубаво масло за мотора на Виетнамка се търси която се кара само на газ? Кажете и на мостове,кутии и др. какви масла да налея че ми писна от тези гадни наливни боклуци.
                            Ако трябва ще наливам и Castrol стига да е предписано от Горковския автозавод.
                            Мисля да налея Esso 15w40 че е най-евтино от хубавите масла, но искам да прочета първо компетентни мнения.

Коментар

Първоначално публикуван от dimkov1 Преглед на мнение
                              Хубаво масло за мотора на Виетнамка се търси която се кара само на газ? Кажете и на мостове,кутии и др. какви масла да налея че ми писна от тези гадни наливни боклуци.
                              Ако трябва ще наливам и Castrol стига да е предписано от Горковския автозавод.
                              Мисля да налея Esso 15w40 че е най-евтино от хубавите масла, но искам да прочета първо компетентни мнения.
                              Здравей, ето малко информация от извора. Маслата са по ГОСТ, но при масларите трябва да имат заместители
                              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X