Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде има военни търгове ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде има военни търгове ???

Колеги може би темата не е за този раздел но съм нов още и не мие напълно ясно Много искам да си взема някой 4х4 от военните да си го изберемнекой прашлясал на 5000км Във mobile.bg има много на които си личи че скоро са излезна ли от военните и хората искат да прават пари от тех има обяви за големи разпродажби по 50 камиона все са с тръжната документация.Това според мен означава че има търгове но въпроса е човек да разбере каде и кога са!!! Много ще съм благодарен на всеки който знае нещо по въпроса

До: Каде има военни търгове ???

Съмнявам се че вече всичко се изкупи от военните. Ходил съм на десетина търга но там цените на машините скачат до небето.
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

До: Къде има военни търгове ???

Аз имам познат,който има фирма която купува машини от воените.Някои се режат а други които са читави ги продават.
      0885719173-Красимир

Коментар

Днеска минах покрай Костинброд. ДядоВладо да каже какво и що е там.
        Доста машини имаше.... Че се продават, продават се....

Коментар

Наскоро ходих да питам, защото един познат искаше да си вземе УАЗ - дори и без двигател.
          Човекът който беше на портала ми обясни че всичко минава през Софийска стокова борса, и че се играе за всичко обявено - пример: обявяват 5 УАЗа, 10 ЗИЛа, 2 Ремаркета, и още куп други железа, и желаещите играят за това !
          Поне така ми го обясниха.
          Р.П.(RFF) 0898677590
          Пътна помощ
          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Ето тук може да се пита-
            http://www.armyshop-bg.com/trucks.html

Коментар

Първоначално публикуван от salmanski Преглед на мнение
              Ето тук може да се пита-
              http://www.armyshop-bg.com/trucks.html
              Колега точно тук нищо няма да ти кажат защото това е голяма фирма която изкупува военна техника и прави пари от тая работа

Коментар

Дочух случайно че Гранична полиция скоро ще провежда търг за разпродажба на НИВИ,ЛАДА2107-1бр.,ДЕФЕНДЪРи и можеби и други машини.
                Ориентировъчно цена за Лада Нива-800лв.

Нямам по точна информация.
                Ако някой може да научи кога и къде ще е търга,да сподели моля!?
                Ще е полезно за всички съфорумници.
                Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Коментар

Колеги не може некой да не знае за военни търгове но го пази в тайна

Коментар

Един познат беше взел един Краз, много запазен от такъв военнен търг за около 4 000 лв в Отлично състояние. Но за съжаление, нямам телефон или нещу подобно само знам че се намират в гр.Пловдив " ТЪРГОВЕТЕ"!

Коментар

Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнение
                        Наскоро ходих да питам, защото един познат искаше да си вземе УАЗ - дори и без двигател.
                        Човекът който беше на портала ми обясни че всичко минава през Софийска стокова борса, и че се играе за всичко обявено - пример: обявяват 5 УАЗа, 10 ЗИЛа, 2 Ремаркета, и още куп други железа, и желаещите играят за това !
                        Поне така ми го обясниха.
                        Правилно всичко минава през борсата и се играе за цялата обявена група от машини

Коментар

Първоначално публикуван от tody Преглед на мнение
                          Правилно всичко минава през борсата и се играе за цялата обявена група от машини
                          Колега дай малко повечи информация.Много хора от форума ги интересуват военните търгове.

Коментар

През 2009 г. закупих УАЗ 469 от фирма, която беше закупила точно по този начин цяла група. Представител на фирмата ми обясни, че няма как да закупиш само определени машини, купуваш всичко обявено и дори това, което нети е необходимо, и става само за скрап.

Коментар

От: До: Къде има военни търгове ???

На 07.12.2010г ще се проведе търг с тайно наддаване в РГДП Кюстендил. В момента тече огледа на автомобилите. Оферти ще се приемат до 06.12.10г., 16,30 часа. Който е заинтересован, може да ги разгледа.
                              Четири броя УАЗ-469 на цени от 850лв., 1050лв.,800лв., 700лв., два броя Лада Нива /стария модел 1,6/ на цени от 650 и 750лв. На всичките автомобили на листа за техническо състояние пише горе-долу едно и също:
                              - ДВГ 80% износен
                              -генератор 80% износен
                              -карборатор - негоден
                              -прекъсвач - разпределител - негоден 100%
                              - радиатор - 100% износен
                              -преден мост-окачване - негодно 100%
                              -врати - негодни
                              -тапицерия - негодна 100%
                              -арматурно табло и осветителна инсталация - негодно
                              -гуми -негодни 100%
                              Последно редактирано от skandi66; 29-11-10, 11:52. Причина: опит за качване на снимки неуспешен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X