Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГаЗ-53 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ГаЗ-53 4х4

здравейте на всички
    занимавам се с дърва.имам една газка 53ка мислех как да я направя по проходима в гората.предимно по равнинен терен се кара но калта я мъчи
    не съм много запознат затова реших да се допитам до някой от вас които имат опит
    мисля си за преден мост от виетнамка но от там нататък ми е смътно как ще стане скоростната кутия дали остава а деферинциала за задния мост
    очаквам всякакви идеи.моля пишете

До: газ-53 4х4

Такъв ГАЗ гледах миналата година във с.Зверино.Човека му бе присадил мостове и раздатка от ЗИЛ 157 .Доста добре се беше получило.Беше приспособил спирачките на зиловите мостове към газковата спирачна система.На въздух може би щеше да спира доста по добре но човека така бе решил.Газката бе и със самосвална уредба.Но се бе получила доста висока и естествено се бе пообърнал с нея,и бе понамачкал кабината.Продаваше я сравнително евтино.

Коментар

И аз мисла на мойта да и сложа раздатка от виетнамка и да я направя с бързи и бавни.И да нямам проблеми в горатаИначе с Перкинса умира в гората
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
        И аз мисла на мойта да и сложа раздатка от виетнамка и да я направя с бързи и бавни.И да нямам проблеми в горатаИначе с Перкинса умира в гората
        Може би ти е БЪРЗ диференциала.Мойта беше с бавен ,и не съм имал никакви проблеми Когато съм я палил на скорост ,на втора неможе да превърти ,влачи гумите.
        0887632135-Краси

Коментар

До: ГаЗ-53 4х4

Не е бърз бензинов е
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от alexll Преглед на мнение
            здравейте на всички
            занимавам се с дърва.имам една газка 53ка мислех как да я направя по проходима в гората.предимно по равнинен терен се кара но калта я мъчи
            не съм много запознат затова реших да се допитам до някой от вас които имат опит
            мисля си за преден мост от виетнамка но от там нататък ми е смътно как ще стане скоростната кутия дали остава а деферинциала за задния мост
            очаквам всякакви идеи.моля пишете
            По добре си вземи виетнамка не си струва да се разправяш .По евтино ще ти излезе .
            Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!

Коментар

На моето село има една такава. С мостове от Молотовка е. Шаси, двигател и т.н. са си от ГАЗ 53. С двойни гуми отзад си е.
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X