Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДВГ МаЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ДВГ МаЗ

някой да има двигател за маз може и да е за ремонт за връзка в темата или на лични

До: двг маз

за какво ти е тоя мотор,мазовия и на т150 е един и същ-ямз 236 около 180к.с

Коментар

точно за т150 ми трябва

Коментар

еле разрови се из нета,има доста мазове и отделно двигатели,
        сега на тето какво има?
        ямз 236 за мене не е най удачния мотор,слагат го за икономия,ама разни пишман текезари ги работят и не подържат,и ако попадне прах и масло или кал по главите на мотора,става страхотия,едни приятели продадоха едно те оня ден,от тоя проблем беше прегрело и спукало едната глава..
        мене ако питаш търси ямз 238 с турбо, или най-довре ямз240 него го слагат на К-700,той е 12цилиндъра 500к.с.

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
          еле разрови се из нета,има доста мазове и отделно двигатели,
          сега на тето какво има?
          ямз 236 за мене не е най удачния мотор,слагат го за икономия,ама разни пишман текезари ги работят и не подържат,и ако попадне прах и масло или кал по главите на мотора,става страхотия,едни приятели продадоха едно те оня ден,от тоя проблем беше прегрело и спукало едната глава..
          мене ако питаш търси ямз 238 с турбо, или най-довре ямз240 него го слагат на К-700,той е 12цилиндъра 500к.с.
          С това си исказване,за кинете и за ЯМЗовете,показваш че имаш нужда от(ровене в нета),Тето издържа само с МАЗовия,имам впредвид,кутия и др..
          Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

т150 без проблем издържа ямз 238 с две турбини,виждал съм го ,
            за 240,едва ли ще държи ще строши скоростната кутия, и няма смисъл тоя мотор гори много ,а нашите земеделци търсят икономия/понякога икономията и излиза два пъти ама.../

Коментар

не издържа с кразовия мотор идват слаби кутия и мостове

Коментар

ямз 236 е доста добър за т150 щом новите тета идват оригинално с тях от русия

Коментар

аа ти си с ямз238,така ли?
                  ако искаш го сменяш с 236,по добре зарежи цялата работа,купи си некой камионски дизел,има морги за камиони за 1000-1500лв можа да намериш не лош мерцедес или ман,наскоро гледах едно те с мерцедес мотор и беше..........

Коментар

Познавам човек, който на Т- 150 е с ЯМЗ 238 (кразов v8 ) ,ако , не се лъжа. Доста време си го кара така и си е здрава скоростната кутия и мостовете.
                    Ако е машина, нека бъде немска!
                    XJR 1200
                    ETZ 150
                    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

не за сега съм с оригиналния двг с пусковото но ще слагам мазов ямз236 така че ако някой има да пише

Коментар

абе има ги с кразов но и слагането му е по сложно щото се мести маската по напред

Коментар

има едни ТОСС в Добрич,те правят секакви ремонти на т150 и освен това слагат мазови мотори,може би могат да са ти от полза..

Коментар

аз търся само двигател сам ще си го монтирам може и за ремонт да е

Коментар

Имам твоя мотор,обадимисе!
                              Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X