някой да има двигател за маз може и да е за ремонт за връзка в темата или на лични
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ДВГ МаЗ
Свий
X
-
До: двг маз
еле разрови се из нета,има доста мазове и отделно двигатели,
сега на тето какво има?
ямз 236 за мене не е най удачния мотор,слагат го за икономия,ама разни пишман текезари ги работят и не подържат,и ако попадне прах и масло или кал по главите на мотора,става страхотия,едни приятели продадоха едно те оня ден,от тоя проблем беше прегрело и спукало едната глава..
мене ако питаш търси ямз 238 с турбо, или най-довре ямз240 него го слагат на К-700,той е 12цилиндъра 500к.с.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнениееле разрови се из нета,има доста мазове и отделно двигатели,
сега на тето какво има?
ямз 236 за мене не е най удачния мотор,слагат го за икономия,ама разни пишман текезари ги работят и не подържат,и ако попадне прах и масло или кал по главите на мотора,става страхотия,едни приятели продадоха едно те оня ден,от тоя проблем беше прегрело и спукало едната глава..
мене ако питаш търси ямз 238 с турбо, или най-довре ямз240 него го слагат на К-700,той е 12цилиндъра 500к.с.Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925
Коментар
-
т150 без проблем издържа ямз 238 с две турбини,виждал съм го ,
за 240,едва ли ще държи ще строши скоростната кутия, и няма смисъл тоя мотор гори много ,а нашите земеделци търсят икономия/понякога икономията и излиза два пъти ама.../
Коментар
-
аа ти си с ямз238,така ли?
ако искаш го сменяш с 236,по добре зарежи цялата работа,купи си некой камионски дизел,има морги за камиони за 1000-1500лв можа да намериш не лош мерцедес или ман,наскоро гледах едно те с мерцедес мотор и беше..........
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар