Здравейте, от известно време чета форума но не съм от приказливите (пишещите  ) и не съм заслужил достъп го систематизираната информация, където вероятно има отговор на въпроса ми а именно:
) и не съм заслужил достъп го систематизираната информация, където вероятно има отговор на въпроса ми а именно:
Как се поставя (снимка или схема) феродовия диск на ТАТРА 815 с по дългата част на главината (със шлиците) към маховика или обратно. Знам че въпроса е елементарен за хората извършващи ремонтни дейности по тези камиони, но точно от такива получих много противоречиви мнения по въпроса. Предварително благодаря на всички отзовали се.
					 ) и не съм заслужил достъп го систематизираната информация, където вероятно има отговор на въпроса ми а именно:
) и не съм заслужил достъп го систематизираната информация, където вероятно има отговор на въпроса ми а именно:Как се поставя (снимка или схема) феродовия диск на ТАТРА 815 с по дългата част на главината (със шлиците) към маховика или обратно. Знам че въпроса е елементарен за хората извършващи ремонтни дейности по тези камиони, но точно от такива получих много противоречиви мнения по въпроса. Предварително благодаря на всички отзовали се.

Коментар