Обява

Свий
Няма добавени обяви.

The International CXT...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• The International CXT...

щом искаш да си високо и имаш кинти за харчене помисли по този въпрос http://www.internationaldelivers.com...Family/cxt.asp

drive alive

Тука няма кво да кажа. Освен че ме е страх да се приближа до голям камион. Ако пролазя пак в такава кабина няма да сляза. А това вече е друг живот ...

Коментар

Това е върха на грандоманията... Поглеждаш през прозореца надолу "Я, кво е това там? Фиат Панда? А, Рейндж Ровър , не го познах от този ракурс!"
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Бе, не е само това ...
        Големите са като джиповете. Грамадни железа, ти си бетер въшка, а те играят в твойте ръце. И пътя няма край. Мани, тежки наркотици.

Коментар

Бе, ако питаш мен, има някои дето освен за инквизиция не стават за нищо...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Аз винаги съм искал да карам камион, обаче някой друг да ми плаща нафтата ! Хем си на високо, хем на широко, хем на сигурно, а и като са празни си вървят бая !
            RB Patrol Team

Коментар

Пробвай да се разходиш из малките улички около Солунска например и ще видиш що е то "кеф"...

Коментар

Са естествено не говорим за градските дебри! По твойта логика, щом ще е кола да е твоя любим Смарт ! С него по Солунска си минаваш с 60 без да се замислиш
                RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                  Пробвай да се разходиш из малките улички около Солунска например и ще видиш що е то "кеф"...
                  Ами то, докато си покажеш муцуната и те ще се пръснат, защото представи си да пърпориш с някое "ТИКО", и като погледнеш в огледалото за задно виждане да видиш някякъв огромен диференциял да приближава и да ти зпълва цялото огледало !
                  Р.П.(RFF) 0898677590
                  Пътна помощ
                  ДЕНОНОЩНО

Коментар

Те тва е ПИКАП!!!!

Коментар

За съжаление (иначе вече да съм взел Зил131 или Урал) и камиона не е панацея, и той си има недостатъци (достатъчно е да видите КОЛКО зор хвърли Събин да прави маршрут за камиона - а той не дойде). Камиона минава през дълбоки коловози, Кал, сняг и дупки - все едно ги няма, но (мисля си) някой странични наклони, тесни горски участъци и други разпространени в БГ препиятствия ще го озорят много, за разхода въобще не говоря, пък при закъсване кой ще те вади?

Коментар

Това ми напомня за един виц: шофьор на КРАЗ на кръстовище се оглежда само за.... друг КРАЗ
                        LZ1RED

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X