Обява

Свий
Няма добавени обяви.

УРАЛ 375 дизел-информация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• УРАЛ 375 дизел-информация

Някой да има книга или да знае сайт за ремонт и подръжка на Урал?Схеми-каквото и да е за Урал.

Виж тук http://catalog.litaavto.ru/?atype=1&mark=13
    LZ1NBN

Коментар

Благодаря за линка-моят Урал е с дизелов двигател от Камаз-така го купих-явно някой преди мен го е слагал-защото доколкото разбирам от сайта-този модел е с бензинов двигател.

Коментар

Всички нови модели са с дизел от Камаз, след 89 година масово се слагат.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А между другото да питам , какъв е разхода на дизеловия дригател на Урала при различните режими на работа?

Коментар

Питай нещо по-просто ...
            От часовия разход до около 100/100. Ако научиш кой точно е двигателят, може да намерим в руските сайтове.

Коментар

Първоначално публикуван от borkozin
              А между другото да питам , какъв е разхода на дизеловия дригател на Урала при различните режими на работа?
              Ами относително е точно колко е разхода на Урала-моят е с дизелов двигател/Камазов/-ако го карам само по асвалт-гори някъде около 50/100-и по малко.При каране в трудни терени-не може да се засече точният разход-но надхвърля много повече отколкото на асфалт-но си оправдава разхода като се вземе в предвид проходимостта която има Урала-това е един много проходим камион и лесен за обслужване.

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA
                Първоначално публикуван от borkozin
                Ами относително е точно колко е разхода на Урала-моят е с дизелов двигател/Камазов/-ако го карам само по асвалт-гори някъде около 50/100-и по малко.При каране в трудни терени-не може да се засече точният разход-но надхвърля много повече отколкото на асфалт-но си оправдава разхода като се вземе в предвид проходимостта която има Урала-това е един много проходим камион и лесен за обслужване.
                този разход като е натоварен или?

колко горедолу издрържат двигателите като ресурс?
                правил ли си му някога основен ремонт?

питам щото имаме един обект които които строиме сега и трудно се стига до там ,
                гледам че за 4000 лв може да се земе такъв, дали цената е реална?

Коментар

за 4000 сигурно ще е с бензинов двигател. При него разхода няма да е такъв, пък е и "форсиран" та не се задоволява с бензин 76... В Графа имаше един такъв автокран, на асфалт разхода достигаше до 100/100
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не беше Дизел но не знам с кои двигател.
                    сега гледам в мобилето има един за 3000 и един за 1500 лв.

тва дали си засужава?
                    ако гори 50 на 100 тва е ОК амам бензиновя змеи
                    излиза от вякъв бюджет

Коментар

Ако е оригиналния дизел е като на Камаз с турбо, а иначе съм виждал и недуразумения с имплантиран двигател от Ифа, ясно ти е за какво "движение" и "проходимост" става дума

Коментар

Е тва 100% е мъртвелник преди да тръгне с тоя ИФОВ мотор

Е сега преди малко звунах на едната обява и човека казва имам збъркана една цифра не 1500 лв а 15 000 лв
                        иначе звучеше много яко
                        май нямам вено такава цена

Коментар

А, така по-може... Иначе можеше да се купи с общи средства един за нуждите на МСС

Коментар

Моят е с Камазовият двигател с турбо-не съм му правил никога основен ремонт-имам го от 4 години купих го за 4800 евро с редовни документи,някой резервни части,бризент с пейки отзад-както си е от военните/само лебедка няма/.Натоварен гори към 50/100 по асфалт-но не го товарим много.Засега не е дал никакви дефекти-дано и занапред да е така,нафта му сипвам само на бензиностанция-не смея да пробвам с съмнителна нафта.Само лебедка не мога да му намеря-и не знам дали ще стане от Зил157.Дизеловият Урал е много по добър в всяко отношение отколкото бензиновият и мое мнение е че е с по голяма проходимост,а и гори по малко което е важно за такъв камион.
                            Тези в Мобилето някой са верижни-аз се обаждах на 2 обяви и на двете места казаха че са верижни влекачи и са "само 600 к.с двигател"

Коментар

До: УРАЛ 375 дизел-информация

Здравейте.Купих си УРАЛ с бензинов двигател който искам да го сменя с дизелов МАЗов с турбо-v6 (имам здрав)+скоростна кутия.Кажете какви подобрения ще трябва да правя за да го вкарам в коша.Ако има снимков материал да се види ще съм благодарен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X