Някой да има книга или да знае сайт за ремонт и подръжка на Урал?Схеми-каквото и да е за Урал.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
УРАЛ 375 дизел-информация
Свий
X
-
Всички нови модели са с дизел от Камаз, след 89 година масово се слагат.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от borkozinА между другото да питам , какъв е разхода на дизеловия дригател на Урала при различните режими на работа?
Коментар
-
Първоначално публикуван от TRAPERAПървоначално публикуван от borkozinА между другото да питам , какъв е разхода на дизеловия дригател на Урала при различните режими на работа?
колко горедолу издрържат двигателите като ресурс?
правил ли си му някога основен ремонт?
питам щото имаме един обект които които строиме сега и трудно се стига до там ,
гледам че за 4000 лв може да се земе такъв, дали цената е реална?
Коментар
-
за 4000 сигурно ще е с бензинов двигател. При него разхода няма да е такъв, пък е и "форсиран" та не се задоволява с бензин 76... В Графа имаше един такъв автокран, на асфалт разхода достигаше до 100/100Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ако е оригиналния дизел е като на Камаз с турбо, а иначе съм виждал и недуразумения с имплантиран двигател от Ифа, ясно ти е за какво "движение" и "проходимост" става думаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
А, така по-може... Иначе можеше да се купи с общи средства един за нуждите на МССВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Моят е с Камазовият двигател с турбо-не съм му правил никога основен ремонт-имам го от 4 години купих го за 4800 евро с редовни документи,някой резервни части,бризент с пейки отзад-както си е от военните/само лебедка няма/.Натоварен гори към 50/100 по асфалт-но не го товарим много.Засега не е дал никакви дефекти-дано и занапред да е така,нафта му сипвам само на бензиностанция-не смея да пробвам с съмнителна нафта.Само лебедка не мога да му намеря-и не знам дали ще стане от Зил157.Дизеловият Урал е много по добър в всяко отношение отколкото бензиновият и мое мнение е че е с по голяма проходимост,а и гори по малко което е важно за такъв камион.
Тези в Мобилето някой са верижни-аз се обаждах на 2 обяви и на двете места казаха че са верижни влекачи и са "само 600 к.с двигател"
Коментар
-
До: УРАЛ 375 дизел-информация
Здравейте.Купих си УРАЛ с бензинов двигател който искам да го сменя с дизелов МАЗов с турбо-v6 (имам здрав)+скоростна кутия.Кажете какви подобрения ще трябва да правя за да го вкарам в коша.Ако има снимков материал да се видище съм благодарен
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар