Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся информация за БТР 60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Но ако изка човек да си купи МТЛБ нама проблем ?

то добро ли като машина ?
    казаха ми че се окопавало по лесно от БТРа

Коментар

По мое време нямаше освободени за продажба, сега не знам...
      А за проходимостта - хз, питай Стефан.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от borkozin
        Но ако изка човек да си купи МТЛБ нама проблем ?

то добро ли като машина ?
        казаха ми че се окопавало по лесно от БТРа
        И кой го каза?Сигурно някой дето е гледал само холивудски бози.
        И до днес търсенето на МТЛБ в арабският свят надвишава предлагането.Това дето ние се натъртихме с дирника на запад и
        си унищожихме завода е една от най-големите глупости.Машината
        е супер,проблема и е в разхода на гориво.А за БТР-а-давайте да
        регистрираме официално МСС/И СЪДЕБНО/да видите как ще се
        обзаведем с БТР.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter
          И кой го каза?Сигурно някой дето е гледал само холивудски бози.
          И до днес търсенето на МТЛБ в арабският свят надвишава предлагането.Това дето ние се натъртихме с дирника на запад и
          си унищожихме завода е една от най-големите глупости.:

каза ми го един дето е карал и двете , а един друг близак е бил танкист ж казарамта и ми каза че единствения проблем е бил в веригата ,при по остър завои се откачала или късала ,

но като цяло каза че се супер

Коментар

МТЛБ-то има проблеми с проходимостта ако го завреш например през есента под дъжда в нивите на Добруджа. Тогава залепва щото коремът му е плосък като на всяка броня и става тъжно. Ама то там тогава залепва и пехотата, ако и да е 4х5.
            Иначе то е проектирано по цивилните стандарти, като камион. 50 000 км до първия ремонт. С веригите работата е друга. На твърдо - сухо, камъни, бетон, те живеят малко - разтеглят се. За да не става тая беля просто трябва да им се завинтят 108 ли, колко там бяха асфалтохода. По две гайки на секи ... Мързел Едни гумени възглавнички, като тампони, завинтват се между звената. Тогава се трият те, а веригата си живее. И обтегачите на ленивците ако смазваш понякога - хич няма да се изхлузват на никви завои. А си върти задника кат дърта мастия и като почне да маневрира не в прицела, просто така се мержелее. Публиката вътре става на фототапети ако не внимава)
            А може да вози и кротко, веднъж една родилка я докарахме заедно с бебето, не отделно. Нищо че бързахме)

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
              Стефане, лично съм се занимавал с продажбата им - НЕ СТАВА!
              Просто го забравете това, нито БТР, нито БРДМ може да се купи и експлоатира в България, просто не го позволяват. Даже на фирми занимаващи се с инкасо и транспорт на ценности не дадоха, на кинаджиите не даваха, на оръжейни търговци не даваха, на никой освен военизираните структури... Може да го купиш и трябва да го махнеш от страната
              Простоия голяма, казвам ти...
              Много по-лесно е да си купиш танк, отколкото колесна машина.
              Даже не ни даваха да ги продаваме и на страни които вече ги имат на въоръжение...
              Мани, болна тема...

Малееее,хамериканецът ,колко тайни изнесе на бял свят........за нас ,не е истина .Гледам в поста ти и "ери"имаш на клавиатурата ,името ти руско ,мани ,мани.То затова ги местат всички тия дни в МО2 на Борис и долу остават .......само американците и генщаба.
              B+

Коментар

БТР-60 и 70 са съвсем различни машини, това описание няма да ти свърши много работа(((

Коментар

До: Търся информация за БТР 60

По въпроса за БТР 60 мога да помогна:
                  Три модификации:
                  БТР60П-без броня отгоре само с брезент и шпригли.Въоръжение:7.62мм картечница СГМБ
                  БТР60ПА-брониран отгоре,без купол.Въоръжение,същото (СГМБ)
                  БТР60ПБ-брониран отгоре с въртяща се купола с две картечници-14.5мм.КПВТ (Владимиров)и 7.62мм.ПКТ (Калашников)
                  Всички модели са с два двигателя ГАЗ40П-90 кс;6цил;редови;с клапани в блока.Всеки двигател е със скоростна кутия,раздаточна кутиа и задвижва по един преден и един заден мост.Диференциалите са с повишено триене,самоблокиращи.Колесна формула 8х8.
                  Максимална скорост:
                  по вода-10-12км/ч.
                  по суша-85км/ч. (не са проблем скорости от порядъка на 110-120 км/ч.)

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                    Стефане, лично съм се занимавал с продажбата им - НЕ СТАВА!
                    Просто го забравете това, нито БТР, нито БРДМ може да се купи и експлоатира в България, просто не го позволяват. Даже на фирми занимаващи се с инкасо и транспорт на ценности не дадоха, на кинаджиите не даваха, на оръжейни търговци не даваха, на никой освен военизираните структури... Може да го купиш и трябва да го махнеш от страната
                    Простоия голяма, казвам ти...
                    Много по-лесно е да си купиш танк, отколкото колесна машина.
                    Даже не ни даваха да ги продаваме и на страни които вече ги имат на въоръжение...
                    Мани, болна тема...
                    Незнам точно как се водят.Но тука в Слънчев бряг има 3-4.В казармата при нас имаха такива само разведките.С 4основни колела са и с две двоини спомагателни между тях за преминаване през траншеи.Отгоре са изрязани и са като кабриолети.Но призмите им седят.Плува в вода.Изкаха да возят туристи ма нещо не потръгна.Сега си седят на един паркинг.
                    Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

БРДМ - 1.

Коментар

Имам,книга,ако ви върши работа,кажете как да я изпратя.

Коментар

Ако ти е за продаване аз съм кандидат купувач.Говоря сериозно.Събирам такива книги
                          Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Сканирай я, и я закачи тука. Не може да замени истинската книга, но поне информацията ще я има.

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                              Ако ти е за продаване аз съм кандидат купувач.Говоря сериозно.Събирам такива книги
                              Ти на луд,ли се правиш,щом като се види ме ще ти я дам.Ако искаш да не се познава ме повече,пак ми говори за пари.Не мога да я сканирам,аз едвам пиша на компа.

Коментар

Стефане къде си карал родилка с МТЛБ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X