Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Данни за ЗМЗ 53 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Данни за ЗМЗ 53 ?

Здравейте! От доста време търся, но така и не намерих пълна техничаска характеристика на двигателя ЗМЗ 53. Малко съм скаран с руския, такаче може и затова да не съм намерил. Виждам че всички тук карат и разбират от камиони и си помислих че ще може да ми помогнете. Ще съм благодарен на абсолютно всякаква информация.
    Имам в предвид степен на сгъстяване, тегло, мощност,фази на газоразпределението, вътр момент, някви особености по главата и горивната камера и тн.
    Също така, вярно ли е че двигателя е почти изцяло от алуминий, клапаните са с натриево охлаждане и водачите им са металокерамични (звучи ми невероятно за толкова дърт и толкова руски двигател..) ??

Естествено че е така. А В-6 е много повече от него, и това е средата на 30-те. Какво толкова?
    Ремонтна документация ли ти трябва?

Коментар

Трябва ми всичко което мога да разбера за този двигател, особенно ремонтна документация. Ако имаш ще ми е крайно полезна!

П.П.: Приятно ме изненада отговора ти, сега ми стана още по-интересен този двигател... Безконтактно от ЗиЛ дали ще може да му се сложи?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X