Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос (за "малки тракторчета")

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос (за "малки тракторчета")

Незнам дали някой е виждал има едни "малки тракторчета", който се използват повече за разриване на снега от паркинзи,площадки и др.
    Та въпросът ми е как бих могъл да си направя и аз такова нещо за да разривам едни паркинг ? По-точно от какво да направя рамата или да я взема от нещо ? Също тъка двигателят не ми трябва да е много мощен ... ! Благодаря предварително

Не ги знам кво са, ама що ти е да се разправяш? От Нивата и нагоре можеш да сложиш нож на всичко. И на атв можеш да сложиш. Може да купиш от Близнаците, знам че са докарвали, може да си направиш сам.

Коментар

Re: Въпрос (за "малки тракторчета")

Колега,и аз имам (имах)същия проблем миналата години. Кмета сигурно ми е сърдит защото за мен няма никакви общински услуги като : административно обслужване,изхвърляне на боклука,разчистване на снега през зимата.Та се наложи да импровизирам.Таз българска високопланинска косачка "МУРГАШ"(850лева) 4х4 блокаж на предния мост която има силоотводен вал отпред ще бъде преоборудвана с фреза за сняг 1.40 м. ,кабинка с парно ,8"LSD TV,зощото обичам глезотийте.Двигателя е 2-цилиндров "RUGERINNI" дизел,около 1600 кубика с много хубав въртящ момент,стартер и неприлично нисък разход на нафта
      нещо такова би ти свърщило работа

Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

??? Това е българско? Чак и с блокировка? И ние нищо не знаем? Позор.
        Я кажи повече. И ако имаш схеми.

Коментар

Че ти Мургаш не си ли виждал до сега?
          Лошото е че не останаха....
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Такова - не. Помислих че е ново ...

Коментар

Имаше и по-големи модели, не знам произвеждат ли ги още...
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                Имаше и по-големи модели, не знам произвеждат ли ги още...

и за 850 лв.
                т'ва май е най евтиното АТV
                LZ1RED

Коментар

Да, стига да се примириш с "високата" му максимална скорост

Коментар

най-високата му сскорост е като на забързан пешеходец
                    850 лв.-защото двигателя го докарах в 2 щайги от домати.
                    Резервните части за този тип двигатели освем че са дифицитни,са и безбожно скъпи.Но си го направих.С бутала от незнам си какво,бутални болтове от Исузу.Удивително добре върви на сняг
                    Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X