Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка с един Урал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка с един Урал

Днес един наш прятел работещ в фирма за сабиране на смет(боклук),затана до шията с неговият Мерцедес-леко товарен камион за едно тонните варели,идва и ми казва той-колега помагай че нагазих лошо,успокоих го(понеже е камиончето му е дадено от скоро)та притеснил се човек че може да е повредил въпросинят Мерцедес,аз веднага се отзовах на човека и ето какво се случи
    Прикачени файлове

До: Разходка с един Урал

Дотук добре а по натам?Излезе ли какво стана?
    0896-85-69-86
    0876-38-17-17

Коментар

Има едно самонапомпващо му казват... интересно ми е ако по предназначение го бе използвал до каде щеше да стигне, ако се сетите другия път пробвайте

doktorad на едната снимка отзад се вижда че идва фадрома
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
        Има едно самонапомпващо му казват... интересно ми е ако по предназначение го бе използвал до каде щеше да стигне, ако се сетите другия път пробвайте

doktorad на едната снимка отзад се вижда че идва фадрома
        Колега маи и фадромата не му е помогнала щом нищо не казва.
        0896-85-69-86
        0876-38-17-17

Коментар

Къде видяхте таз Фадрома?Тои сие написал_-КОНТЕИНЕРОВОЗ,МЕРЦЕДЕС.
          Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнение
            Къде видяхте таз Фадрома?Тои сие написал_-КОНТЕИНЕРОВОЗ,МЕРЦЕДЕС.
            Има, има на втората снимка между двамата се вижда.
            0898532785-КИКО

Коментар

E...извадихме го с 300зора както се казва,направо си беше цяло изпитание заштото и Фадтромата която дойде на помощ,заседна и тя.
              На помоще се притече едно JCB,което с багерната уредба издъпра Фадромата,след това с общи осилия на Фадромата и JCB-то идъпахме и Уралката.Въпросият Урал от снимките е с Мазов двигател (ЯМЗ-236,ако несе бъркам) и направо предницата потъна като удавник

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
                Има, има на втората снимка между двамата се вижда.
                тук отзад на твоя аватар е х. Мечит Браво колега, значи си идвал по нашите терени
                http://www.offroad-bulgaria.com/atta...2&d=1288641910

Коментар

Първоначално публикуван от Стария
                  Има нещо гнило Урала не може да закъса.Грешка в обслужващия персонал
                  Колега,там където заседнахме с Урала и танк няма да мине,както казах въпросното место е много ама много меко и направо Урала лега на мостовете.Всеки себеуважаващ Камионаджия знае,че колкото и гуми и мостове да имаш-легне ли на диференциалите до дам,пък за опит имам достатъчно през мене е минала Татра 815с-невероятна машина,Зил 157(Джоган) с ифов двигател-доста мощна машина беше,но като Урала няма втори няма-имал съм доста тежки ситоации,измъквал съм се без проблем където друг камион няма да мине

ПС:Много поздрави на всички съфоромци от Добринище

Коментар

Първоначално публикуван от vankata__098 Преглед на мнение
                    тук отзад на твоя аватар е х. Мечит Браво колега, значи си идвал по нашите терени
                    Аз постоянно идвам по вашите терени, дори ви познавам джипките, в смисал виждал съм ги отблизо.Още повече завършил съм техникума в Самоков.
                    0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                      Колега,там където заседнахме с Урала и танк няма да мине,както казах въпросното место е много ама много меко и направо Урала лега на мостовете.Всеки себеуважаващ Камионаджия знае,че колкото и гуми и мостове да имаш-легне ли на диференциалите до дам,пък за опит имам достатъчно през мене е минала Татра 815с-невероятна машина,Зил 157(Джоган) с ифов двигател-доста мощна машина беше,но като Урала няма втори няма-имал съм доста тежки ситоации,измъквал съм се без проблем където друг камион няма да мине

ПС:Много поздрави на всички съфоромци от Добринище
                      Нито за миг не съм се съмнявал в способностите на колегитеама като го видиш местото че е такова най добре не влизай.Аз за такива случаи имам една купчина много дълги въжета и наставям докато стигне до твърдо.Абе давам акъл ама колко пъти и аз съм се окопавал такаА това с гредата го знаех за танковете ама не сещах че е приложимо и при камиони и трактори.Благодарение на колегата PACH който пусна едни клипчета го проумях каква убавиня е.Слагаш гредата напреки на колелата и през дупките на джантите връзваш с два синджира и леко на първа бавна се прехвърляш през неяПоздрави
                      К мирной жизни не пригоден.
                      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Ей това Урал-че ми хареса.И затъването си го бива - класическо.В такива случаи както казва СТАРИЯ , само дълго въже и стъпване на твърдо.Затова си уважавам аз лебедката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X