Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Q: Локализиране на VIN?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Q: Локализиране на VIN?

Добър вечер и здравейте на всички! Първо искам да се представя, защото пиша за първи път във форума ви. Казвам се Тодор и се наслаждавам на изобилието от информация, което сте натрупали, от известно време насам. За мое нещастие, първото мнение, което исках да напиша бе от типа "здрасти искам да се похваля с новата си джипка", но се оказа, че няма да го бъде.

Както и да е...Обръщам се към вас с един въпрос, който ме мъчи цял ден. Беше ми възложена задачата да открия къде е поместен VIN номера и номера на шасито на съответната машинка "2000 Seddon Euro Mover 6x2". Не съм запознат с конкретната машина, доколкото знам е произведен в Англия в съдействие с Ивеко. Мои познати не могат да открият съответните номера, което не им позволява да я регистрират (наскоро бе внесена в страната). Интересното в случая, е че със задачата са се заели хора, които си разбират от работата но днес цял ден не успяха да открият номерата .

Рових се цял ден в интернет с целта да открия "User manual" или нещо подобно, форум или представителство, в което да се обадя за съответната информация, писах имейли но все още никой не ми е отговорил.

Каквато и да е помощ от ваша страна е добре дошла
    Машината изглежда по следния начин, с разликата, че въпросната е с цистерна. Използвам тази снимка, защото нямам реална.

Благодаря предварително и простете многословието.

До: Q: Локализиране на VIN?

На камионите с нормално разположен волан вин-а се намира обикновенно зад предна дясна гума-на рамата. Навива се пълен ляв и някой се пъха зад предна десна гума с парцалче. Идея нямам как стои въпроса при камионите с дясна дирекция. Най-добре проверете и зад двете предни гуми.
    Ако не го откриете- дайте повече подробности-марка, модел, година на производство и ще попитам едни хора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X