Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камион Steyr 1290

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Камион Steyr 1290

имам един такъв въпрос : наскоро си купих steyr 1290, камиончето е 4х4 и изглежда доста проходимо. Интересува ме разхода на гориво и дали е достъчно проходим. Благодаря ви предварително

Re: камион steyr 1290

Първоначално публикуван от vankoBG
    имам един такъв въпрос : наскоро си купих steyr 1290, камиончето е 4х4 и изглежда доста проходимо. Интересува ме разхода на гориво и дали е достъчно проходим. Благодаря ви предварително
    Ами след като вече го имаш,надяваме се ти да ни кажеш ,иначе всичко е статистика .Ти не го ли караш.Или не го зареждаш.
    B+

Коментар

питам колко гори защото на мен ми гори доста, но се оказа че има проблем и за това,а иначе ми върши добра работа в гората

Коментар

Абе, да те питам...

Търся подобен Щаер 4х4, къса база, със щипка за един приятел. Можеш ли да ми кажеш откъде го купи и дали знаеш някой да внася такива по поръчка? Търся нещо до 20_ 25х лева за работа в гората.
        Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Виж в Софавто, там обикновенно имат по 2-3 броя. Ако ли не ще ти внесат по поръчка. Виж вече за цената не знам как стоят нещатта.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
            Виж в Софавто, там обикновенно имат по 2-3 броя. Ако ли не ще ти внесат по поръчка. Виж вече за цената не знам как стоят нещатта.
            Абе за Софавто знам, ама там са им малко солени цените. Затова търся по провинцията. Там пък каквото излезе изчезва преди да се обадя
            Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X