имам един такъв въпрос : наскоро си купих steyr 1290, камиончето е 4х4 и изглежда доста проходимо. Интересува ме разхода на гориво и дали е достъчно проходим. Благодаря ви предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Камион Steyr 1290
Свий
X
-
Re: камион steyr 1290
Първоначално публикуван от vankoBGимам един такъв въпрос : наскоро си купих steyr 1290, камиончето е 4х4 и изглежда доста проходимо. Интересува ме разхода на гориво и дали е достъчно проходим. Благодаря ви предварителноB+
-
Абе, да те питам...
Търся подобен Щаер 4х4, къса база, със щипка за един приятел. Можеш ли да ми кажеш откъде го купи и дали знаеш някой да внася такива по поръчка? Търся нещо до 20_ 25х лева за работа в гората.Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
-
Виж в Софавто, там обикновенно имат по 2-3 броя. Ако ли не ще ти внесат по поръчка. Виж вече за цената не знам как стоят нещатта.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraВиж в Софавто, там обикновенно имат по 2-3 броя. Ако ли не ще ти внесат по поръчка. Виж вече за цената не знам как стоят нещатта.Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар