Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-големият камион в света

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-големият камион в света

тук в тази галерия може да се видят снимки на най-големия камион в света.световен рекорд.http://www.sparwood.bc.ca/titaninf.htm

да не да искаш да -пуснеш това и и това?

Коментар

Да,точно това е!Видях TEREX на един обект случайно,който е по-малкото братче на този.Гледката е нереална,но не е илюзия.Огромен е!

Коментар

А, като видях за пръв път обикновен Белаз в Кремиковци, паднах от автобуса. Та щеше и да ме сгази, те тогава бяха вечно претъпкани и си караха с отворени врати) Ходеше по някъв насип и общото впечатление беше че лази по небето.
        Тоя не си го и представям

Коментар

350 тона! Бива си го! При нас в "Асарел-Медет" най-големите са 110 и 130 тонни Белази и за несвикнало око са страшни, а това...

Коментар

Абсолютен сухопътен кораб.
            Струва ми се, че Титаник щеше повече да му подхожда като име

Коментар

Камионът е супер ,за хидравликата му обаче не знаем нищо.Тези гуми едвали се въртят като на лека кола. иначе снимките са като на всяка реклама.Как пък не снимаха и новородено за да изпъкват разликите.
              B+

Коментар

Ето с такова искам да ходя на кафе !
                Р.П.(RFF) 0898677590
                Пътна помощ
                ДЕНОНОЩНО

Коментар

за такива огромни камиони гумите са пълни с течен азот за да не се стопят от триенето.В тях няма ВЪЗДУХ.А относно хидравликата мисля,че цилиндъра е с диаметър 1470мм.И маслената помпа се върти от огромния/V32/двигател.За двигателя не съм много сигурен.

Коментар

Не ми харесва - няма баня, камина и стая за преобличане. Полуавтоматик е, а такива кутии не ми харесват, натоварено няма да може да върти гуми, а пък самата гондола е прекалено малка. Егати, тия хора нямат срам - три оси а гондола като на 3 камаза.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X