Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Означения на камионите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Означения на камионите?

някои мойе ли да ми каже какво озна4ават озна4енията по влека4ите. имам предвит буква в кръг4е нап. L
    Танки грязи не боятся!

L = Long vehicle

ако се съди по писането, сигурно си от заселниците англичани
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Не, тоя е от математиците. Още не е чувал че азбуката е от букви, а числата са от една друга история. А може и да умее да смята с букви, знаеш ли го ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
        Не, тоя е от математиците. Още не е чувал че азбуката е от букви, а числата са от една друга история. А може и да умее да смята с букви, знаеш ли го ...
        шестнайсетични числа

демоде сме ние с тебе, Стефане - изоставаме от тенденциите
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

светът е числа! и ние сме в крак с времето. а по въпроса можете ли да ми кажете нещо?
          Танки грязи не боятся!

Коментар

По едно време ми беше по-лесно да смятам в шестнайсетични, тогава ако искаше човек да спи поне понякога, трябваше да може да пише програми А тия модерните не успяват и да различават буквите от цифрите. Дебили.
            Аз да съм модератор - такива умници ще ги карам да пишат само с числа щом са толкоз светнати. Може в ASCII, може в друг някой диалектен код, нали са много отворени по компютрите, та затова нямали време да станат просто грамотни.
            Палячовци.

Коментар

Първоначално публикуван от KamAZadjiq
              светът е числа! и ние сме в крак с времето. а по въпроса можете ли да ми кажете нещо?
              L = Long vehicle

дъ-ъ-ъ-ъ-ъл-г-о-о-о МПС

Коментар

това ясно. ами другите букви? вийдал съм Н и D мисля че имаше.
                Танки грязи не боятся!

Коментар

L- Зелен кръг L пакет валиден за Австрия
                  H- Жълт кръг по голямо допустимо натоварване на двигателен мост
                  Другите обозначения D, 3 са за изгорелите газове при камионите
                  вече се работи с E4,Е5 при евро 5 има отделен резервоар за дабавка.
                  Long vehicle има друга табела Един разтеглен дакел

Коментар

Toва L не беше ли австрийската версия на S т.е. евро-2.
                    Доколкото знам, без такъв знак не те пускат до градски части изобщо.

Коментар

Първоначално публикуван от DemonS
                      Toва L не беше ли австрийската версия на S т.е. евро-2.
                      Доколкото знам, без такъв знак не те пускат до градски части изобщо.
                      L e валидно само за Австрия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X