Снимката се казва "overland train", което според мен ще рече наземен влак/влак движещ се по земята, не по релси. Пък и си мяса на влак, сигурно е дърпало нещо.
До колкото знам тази машина е измислена да ходи по снега по полюсите вътре има всичко за спане и ядене,но нещо и се проваля проекта и остава само един добре замислен проект
0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
Не е добре замислен, затова е и увяхнал.
Виж ходовата част. Ракетния практически няма коловоз, това е разумно. Но да се вдигне рамата изцяло над ходовата, има смисъл само ако няма и база. Значи или гъсеници, или много оси. В крайна сметка, неограничена проходимост се постига или по пътя на белоруските МАЗове - стоножки (ако трябва да вози твърдогоривни ракети, условна), или на руския съчленен плаващ гъсеничен "Витязь" (ако трябва да ходи на полюсите, реална, но с нисък ресурс на безснежен твърд грунд). Според броя на хората, автономността им може да е и три месеца. Техническата - повече, проблемите стават психологически.
Първия му вариант е проста триоска със задна талига. Не се вижда схемата на талижката, вероятно е зависима, заради теглото. Нелошо, но нищо особено. Каквото може, е само за сметка на особено големите колела. Които пък искат нереални количества гориво, и значи не му оставят никаква автономност. Нищо повече от технологичен демонстратор, за изясняване на възможностите на схемата. Ако се бяха замислили, щяха да стигнат до триоска с равноотдалечени бази. Явно не са. Пък и струва друга компоновка, друга агрегатна база, и значи съвсем други пари.
Но е резил че този стои в моргата, а не в музея.
Точно за горивото се замислих и аз.Местата, закъдето е правено да се движи нямат бензиностанции.А да си вози горивото със себе си,май е доста нерентабилно.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Мисля че тук се смесват два различни модела. Letourneau са правели земекопна техника, и това с плътните гуми май е такова. За влака са ползвали онова с балонките гуми. Бил е дизел-електрик като локомотив, и е бил предвиден да има един движещ (локомотивен) вагон на всеки няколко пасивни вагона. Работело си е съвсем добре, просто единственият потенциален клиент е била армията, която е била много заинтересована в началото, но до края на разработката на машината е решила че вече не и трябват автовлакове да патрулират в далечния север.
Какъв сюрприз!))
Те по принцип могат да трябват само на руснаците и канадците. На същите ширини в Чили стигат и Джугани, един хвърлей място е. По нататък пингвините горят само рибено масло
Коментар