Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Управление на арго

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Управление на арго

поздрави на всички,интересува ме тази машинка и се опитвам да разбера как се управлява но немога да намеря нищо което да е разбираемо за мен благодаря п.с. ндявам се,темата да е направилното място
    Прикачени файлове
    бързай бавно за да стигнеш на време

До: управление на арго

Види се - бордови фрикциони. Като верижните.
    Потока на мощността се разделя не между мостовете, а между бордовете. Накъсо са вързани колелата на всеки борд. Има два съединителя, наляво - надясно, патериците или кормилото са все едно два педала на съединителя. С тях пускаш колкото трябва мощност на всеки борд поотделно, или цялата на двата. За да завие, едните колела получават по-малко мощност и изостават, или спират на място със спирачката на бордовия фрикцион, а другите обикалят около тях. Или дори едните получават заден ход, и цялото нещо се завърта на място.

Коментар

ясно ми е за съединителите но не разбирам как деиства искам да си направя нещо такова като арго но мозък не ми стига за сега .ДА мога да го направя с ремачни шаиби като мотофреза ама ми се чини малко афиф работа та някаква идея за такъв но компактен съединител ако има някои ще съм благодарен

Коментар

Ремъчните предавки не са най-хубавото нещо в калта. Като се изплескат се пързалят.

Коментар

да така е и е гадно за управление но смяната няма да е повече от 2 минути а това ще е последна алтернатива

Коментар

С хидромотори. По-просто няма. Ама струват едни пари. От друга стреана, в сравнение с цената на Аргото, ще е все едно без пари.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

При тези цени на метериялите ...............
              http://shop.ebay.com/items/_W0QQ_nkw...romZR40QQ_mdoZ
              Друг е въпроса ако искаш правенето да ти е хоби
              Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Колега разделяш спирачките два педала един до друг използваш ги и за завиване и за спиране към спирачките се монтират два клапана със бай пас които прекъсват подаването на налягане към мотора и през бай паса го връща във основния резервоар.Разпределители стават от всякакъв берижен мини багер

Коментар

До: Управление на арго

търси се нещо еитакова
                  Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X