Казва се "выпендряж"
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой е най-проходимия камион според вас?
Свий
X
-
Чунким ген. Къвбеше не разби тука единият Миг-29 така... Поне не беше върху хората, ама то случайно.
Къде са, къде са ... Злодеите са ги гепили((( Да си возят с тях цигари през митницата, додето Фелдшера още не е защипал всичко само за министрите и другарите им.
Коментар
-
Мисля че те предупредих още в самото начало какви отговори ще получиш при така зададения въпрос, да не кажеш после че не съм ти казалВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Re: eeeeeeeeee iiiiiiiiiiiiii tapanari
Първоначално публикуван от kamarashev25popitah vi za kamion a ne za samoleti,vlakove i drugi takiva gluposti
ти нещо май се намираш на приказка а не търсиш информацияno signature no problems
Коментар
-
Батка, ако пишеш на кирилица и задаваш въпросите си по конкретно ще ни е по лесно и на теб и на нас. Много проходими са и зиловете, и газ, урал, камаз, унимог и тн и тн. Значи идеята е да кажеш колко пари ще влагаш, колко ще го товариш, каде ще се кара, какви са нуждите. Инак има и доста теми да прочетеш без да питаш. Във форума има хора които са писали за камиони натоварени на макс и бухнати в калта. Зависи колко товар трябва да понесе. Може би най-тънките варянти са виетнамката и джугана, ама бе да се уточниш толкоз. Ако само искаш да мерим пишки, а не да си купуваш камион, аз ще ти се вържа и най-отговорно ще пренебрегна разработките на камаз за париж-дакар и за сериен, най-проходим ще посоча урал. Лично мнение основано не толкова на опит, колкото на старата ми любов към бруталноста, която лъха от него. За някой не много висок човек, факта да е очи в очи с предната броня сигурно е убедително, а!?
Коментар
-
Предлагам първо да използвате търсачката и да видите какво вече е писано и след това да зададете конкретен въпрос. Ето ви тема от която да почнете:
http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=3247
Коментар
-
хмм, той човека е лаконичен, а очаква подробности... земете си Урал господинепонеже не ни казвате, колко да харчи примерно.
та вие неразбрах дали искате камион да купувате или какво???
имаше 1 тема в която похвалиха изклщчително ифата. ех и аз се отпесвам, но ми е съветно така, пък ви вадим думите с ченгел. щура работа...
Коментар
-
Първоначално публикуван от e100Първоначално публикуван от quadraВярно. Конфуций е казал: "Не голямата п..шка е добра п...шка а добрата п...шка е голяма п...шка."
Така че не върши ли работа няма значентие колко е проходим.
Много правилно съждениеТрябва да го изведем като заглавие в друг раздел..Като не казва нищо авторът за камиона който търси ,ще си говорим .........за други работи .
B+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар