Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е най-проходимия камион според вас?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Казва се "выпендряж"
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
      Казва се "выпендряж"

Кое?
      B+

Коментар

Причината за пребиването...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Чунким ген. Къвбеше не разби тука единият Миг-29 така... Поне не беше върху хората, ама то случайно.

Къде са, къде са ... Злодеите са ги гепили((( Да си возят с тях цигари през митницата, додето Фелдшера още не е защипал всичко само за министрите и другарите им.

Коментар

като става дума за камиони битрябвало да се търси компромис между проходимост, товароподемност и цена за 1 км, а според тези показатели най - добрия камион е влака

освен това е доста проходим, нали си има релси, няма грижи
            drive alive

Коментар

eeeeeeeeee iiiiiiiiiiiiii tapanari

popitah vi za kamion a ne za samoleti,vlakove i drugi takiva gluposti
              Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Мисля че те предупредих още в самото начало какви отговори ще получиш при така зададения въпрос, да не кажеш после че не съм ти казал

Коментар

колега, префрезирай въпроса и ще получиш отговор, така както си го задал само такива неща ми идват на ум
                  drive alive

Коментар

Re: eeeeeeeeee iiiiiiiiiiiiii tapanari

Първоначално публикуван от kamarashev25
                    popitah vi za kamion a ne za samoleti,vlakove i drugi takiva gluposti
                    какво е това заглавие бе ???? "eeeeeeeeee iiiiiiiiiiiiii "
                    ти нещо май се намираш на приказка а не търсиш информация
                    no signature no problems

Коментар

Батка, ако пишеш на кирилица и задаваш въпросите си по конкретно ще ни е по лесно и на теб и на нас. Много проходими са и зиловете, и газ, урал, камаз, унимог и тн и тн. Значи идеята е да кажеш колко пари ще влагаш, колко ще го товариш, каде ще се кара, какви са нуждите. Инак има и доста теми да прочетеш без да питаш. Във форума има хора които са писали за камиони натоварени на макс и бухнати в калта. Зависи колко товар трябва да понесе. Може би най-тънките варянти са виетнамката и джугана, ама бе да се уточниш толкоз. Ако само искаш да мерим пишки, а не да си купуваш камион, аз ще ти се вържа и най-отговорно ще пренебрегна разработките на камаз за париж-дакар и за сериен, най-проходим ще посоча урал. Лично мнение основано не толкова на опит, колкото на старата ми любов към бруталноста, която лъха от него. За някой не много висок човек, факта да е очи в очи с предната броня сигурно е убедително, а!?

Коментар

OK SORRY

интересува ме между Руските 4x4,6x6 и др.(ЗИЛ,ГАЗ и т.н) и IFA 4x4
                        Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Предлагам първо да използвате търсачката и да видите какво вече е писано и след това да зададете конкретен въпрос. Ето ви тема от която да почнете:

http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=3247
                          VPetrov.photography

Коментар

хмм, той човека е лаконичен, а очаква подробности... земете си Урал господине понеже не ни казвате, колко да харчи примерно.

та вие неразбрах дали искате камион да купувате или какво???

имаше 1 тема в която похвалиха изклщчително ифата. ех и аз се отпесвам, но ми е съветно така, пък ви вадим думите с ченгел. щура работа...

Коментар

Първоначално публикуван от e100
                              Първоначално публикуван от quadra
                              Вярно. Конфуций е казал: "Не голямата п..шка е добра п...шка а добрата п...шка е голяма п...шка."
                              Така че не върши ли работа няма значентие колко е проходим.
                              Абе не е много верно.Колкото и голяма да е като не се вдигне ,и най-малката която се вдигне става по-голяма от нея! Е казала една мадама познавала Конфуций.

Много правилно съждение Трябва да го изведем като заглавие в друг раздел..Като не казва нищо авторът за камиона който търси ,ще си говорим .........за други работи .
                              B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X