Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бронирана кола от КаМАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бронирана кола от КаМАЗ

http://www.zr.ru/show_arch.pl?ida=46544
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

))))))))) Това което американците така и не можаха да направят. Но тепърва с голяма дандания щели да измислят))
    Сеа, сеа, само да открият колелото и топлата вода, и се хващат за новото Хъмви))
    Ралийните Камази струват 150 000 долара. Това сигурно 10 000. Или по-малко. Хъмвито - 300. Хиляди.
    Мда. Това е разликата между "Бауман" да кажем, и алчните самодейни кантори. На едното място има истински инженери ...

Коментар

Доколкото прочетох е създадено именно на базата на модификация Мустанг - донора на ралийните Камази, така че няма да е толкова евтино... И все пак ще е сериозна машина ако успеят да наложат контрол на качеството на сглобяване.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Обратно, няма да е скъпо. Това е сериен камион, агрегати за него се произвеждат с вагони. А в това я няма и рамата, съща Жигула брат ми, наистина евтино и правилно.

Коментар

Караш ме да им пусна едно писмо със запитване да видим какави цени ще ми изпратят

Коментар

Сигурно наште ще те изтесларят. Двойно предназначение, дрън-дрън. Нямаш право да имаш и куршумонепробиваеми гуми на колата. Ставала военна, ела ми тука малкия ... Тъпани(((

Коментар

Стефане това ми беше работата и още ме канят пак там да работя, така че споко, аз не искам да го купувам наистина, само да видя цените...

Коментар

Аз па не искам цената, искам колата!))

Коментар

Ама защо ти е на теб, нали се сещаш че е доста понатежала заради бронята, на теб и базовия Камаз по-ще ти свърши работа, нали няма да воюваш...

Коментар

Това е част от хубавината на тая кола - не е натежала. А от нормално натоварен Камаз трябва да е и много по-лека. Тя вече няма рама, нищо не и тежи. Самоносещата черупка е хубаво нещо.
                    В тоя вариант сигурно е 3 - 5 тона. Виждаш ли кръглия лист на покрива?)) Аха-аха! ...)
                    Даже си представям защо са се отказали от малките колела на старите БРДМ-и.

Коментар

За камион може и да е лека, но за офроъдър си е тежичка...а и къде ще сложат колелата от БРДМ-а с този клиновиден корпус....дето така не го хареса на американците

Коментар

Аха. И са скъпи, а да се пускат - вдигат е голяма мъка.
                        Че американците го нямат, къде е? Клиновото дъно.

Коментар

хъмвито на пазара на коли почва от около 30000$, за армията сигурно е 10000$ - 20000$ оборудвано, просто са много

иначе целия свят от както го има се опитват му измислят заместител и все нещо нестава и така като гледам и тоя път май не е станало
                          drive alive

Коментар

Хъмвито не е Хамър, и конструктивно няма нищо общо с него. Хич да не е, онова е амфибия. Хъмвито никога не е било разрешено за продажба на цивилни, за такива шеги в щатите се лежи в затвора.
                            В Македония например просто ги изхвърлиха. В американската морска пехота също, като последни дебили карат геленди.
                            Нещо не съм чувал някъде по света това да е масовата армейска кола. И американската армия обяви конкурс за смяната му. След 20 години експлоатация. Това ли не е признание че не става?

Коментар

20 год служба си е сумати време, като се има предвид колко нови неща се измислят на ден доста е изкарал

иначе хъмвита се продават настаро от армията, скоро попаднах на такъв търг някаде в нета има мнооооооого ама са сасипани според мен. свалено им е оборудването.

другото което четох е че понежо по - добра концепция още никой не бил измислил и щели да си го карат докато някой се хване да го измисли, а на мен ми се струва че тоя момент е далече, защото всичко по - хубаво е много по - скъпо
                              drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X