Колеги,ще ви дам пример от живия живот,не че имам нещо против татрите.В Самоков здават техниката на поделението.Тежката техника се кара на тралери,мой познат кара Татра.Той каза по-равното никой не върви като Татрата,пълен ,но на "Дервена"-място с голям наклон/ Мазовете-другите тралери,ме изяждат на баира.Той казва че Маза върви ,по-равното с 70км и на байра пак с 70км.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сравнение между Tатрите и МаЗ-овете
Свий
X
-
Three witches watch three Swatch watches.
Which witch watch which Swatch watch?
-
До: Tatra T813
Kолега,сигурно си прав,не знам дали Мазовете дават повече ядове,щото са военни влекачи и не се използват в цивилния живот.Просто ми направи впечатление разликата в мощността ,вярно Маза е с два двигатела,но "лодката"на която карат Батовете и АТС-ите тежи 18 т.,като прибавиш 25-30т.Бат или АТС се получава огромен тонаж .Иначе Татрата е железна машина навремето лифтовите съоръжения на Боровец до "Маркуджиците"ги правиха с Татри от старите с муцуната.Боровец е на 1360м. а Маркуджика на 2310м,кара се по ски пистата.
Коментар
-
До: Сравнение между татрите и МаЗ-овете
Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеИ автоматична скоростна...........
Още не се продават и незнам дали ще се продават някога........
Иначе скрабаджии гаранция може да се допипат до тях.
Снимката е от февруари 2008,село Горска поляна ,ваденето на заровените немски танкове по турската граница
Коментар
-
До: Сравнение между Tатрите и МаЗ-овете
[quote=kograman
Как така немски танкове по турската граница?
Поздрави[/quote]
А ми такаот тези заровените по времето на комунизма.Неподвижна огнева точка.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4ovekat s amfibia Преглед на мнениеПродават ги тези Мазове, но обикновенно са в доста лошо състояние като стигнат до търг.Миналата година имаше един на търг във Враца, а 2006 6броя във Доброславци..
Снимката е от февруари 2008,село Горска поляна ,ваденето на заровените немски танкове по турската граница
А какъв е този мотор пред камиона?Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеА какъв е този мотор пред камиона?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Не бе, сериозно питам. Това си е ДКВ/Урал, и със този номер, явно е възстановена антика. Колекцията на 4ovekat s amfibia определено е доста сериозна. Но в каква връзка този мотор присъства при ваденето на танковете?Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4ovekat s amfibia Преглед на мнениеКолега Вардаров,знаеш ли дали сдават МАЗ537 че от доста време търся такъв трейлер и няма никаде.Те са с един двигател V12 не с два.....
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеНе бе, сериозно питам. Това си е ДКВ/Урал, и със този номер, явно е възстановена антика. Колекцията на 4ovekat s amfibia определено е доста сериозна. Но в каква връзка този мотор присъства при ваденето на танковете?
Коментар
-
А мотора не е ли с гуми от нива?http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеНе бе, сериозно питам. Това си е ДКВ/Урал, и със този номер, явно е възстановена антика. Колекцията на 4ovekat s amfibia определено е доста сериозна. Но в каква връзка този мотор присъства при ваденето на танковете?
Просто нямаше как да пропуснем ваденето на немските танкове тази година,за любителите на военната техника това бе наистина неописуемо преживяване. Това се случва един път в живота,който е фен знае за какво говоря.А и зимното време допълнително засили усещането за реална бойна обстановка...
С мотора успяхме да изкатерим всички хълмове, където имаше заровени немски машини.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар