Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рено Керакс 6X6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Рено Керакс 6X6

Колеги, автомобила който ще видите на снимки, се намира на паркинга ни в София. Ако проявявате интерес мога да организирам разглеждане на този автомобил в удобно за вас и мен време.

Той е част от съпътсващия тийм на Париж-Дакар.

В момента преговарям за да го включиме в програмата на Офф-Роуд обществото ни за да го видиме все пак и в действие.
    Прикачени файлове

До: Рено Керакс 6X6

Здрасти,

Как се е появил при вас този дзвер?

Имам голям интерес да го наснимаме и да го пуснем в списанието. Дай повече инфо.

Конкретно този автомобил ли е бил на "Дакар" или за модела като цяло става въпрос?

Коментар

Здравей,

Този автомобил е произведен специално за употреба в Офф-Роуд условия. Мисля че е копие на тези използвани в Дакар.

При нас попадна понеже ние сме официален представител за марката за БГ.

Ще остане паркиран тука известно време. (около месец).

В момента преговарям с моите началници за да ми позволят да го снимаме и да ми предоставят повече информация за този конкретен автомобил и общо взето стискам палци да не се окаже че има нещо тайно в него.

Ще те държа в течение за хода на преговорите.

Коментар

Ще го бъде !!!

Успях да се договоря с Босовете !!!

В момента очаквам подробни технически данни и историята на автомобила. Това което знам е, че наистина е произведен за Париж-Дакар. Като съпътстващ автомобил.

Другата добра новина е, че ми дават карт-бланш дори да го изкарам от паркинга и да му направиме един хубав кален тест някъде наоколо. За целта само ще трябва да уредя някои документи и прочие.

В момента преговарям на местно ниво да го докарам до някое от събитията в календара.

Звънни ми (0885 69 69 09) ако искаш за да се разбереме как, какво и къде....

А ето и малко снимки отвътре:
        Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X