Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Tatra T813

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: TatraT813

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
    Кой си ти и верно ли си от Лозен
    да, верно съм от Д.Лозен /стана 4 год./
    Three witches watch three Swatch watches.
    Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

До: Tatra T813

Татра 813 ползва тролейбусно депо Надежда за авариен автомобил. Оранжева е като една от тези на снимките и доскоро се виждаше чат-пат из София. Мисля, че още е там и може и да се продава.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Такива Татри 6х6 има и на Градския транспорт в Дружба двигателите са им от Краз и имат по 5тона тежести да не боксуват
        На гаража в Малашевци имат пък 8х8 по нови
        Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Яки са си 6х6, но аз просто се разтрепервам при вида на 8х8, а и много по-сериозно е от към проходимост.

Коментар

6х6
            задни мост се уключва автоматично а предни на копче, брзи-бавни, блокаж на централния диф

а това е нещо страшно, 40-45т, 4х4, брзи-бавни,блокаж на двата моста
            Прикачени файлове

Коментар

Нямат ли един съществен недостатък тези Татри и по точно не ядат ли гуми като са празни? Според мен това е принципен недостатък на конструкцията. Може би при новите модели които имат и въздушно окачване това може да се компенсира чрез него? Мисля че някъде Стефан го беше коментирал, но не мога да го намеря
              Танки грязи не боятся!

Коментар

ядат гуми и пълни и празни, предни на 2-3 месеца, задни на 6 месеца, обаче по какав път минават и то с 15-18 тона товар

Коментар

В mobile.bg има доста интересна обява за една Татра 813-19000лв.
                  За пръв път виждам да се продава такъв камион в мобилето.

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
                    В mobile.bg има доста интересна обява за една Татра 813-19000лв.
                    За пръв път виждам да се продава такъв камион в мобилето.

Да има няколко обяви вече в България.Такива ТАТРИ Т813 край село има доста.Военните ги ползват.Карат МТЛБ-та на платформи за рудниците на тях.Понеже живеем на 30 метра от главния път и често ги виждам (чувам) да минават.Звукът е невероятен.Случвало ми се е да мине на 2,3 метра от мен.Ауспухът направо те духа,а какви пушеци прави не е истина.Гори много,ама и върви много.
                    Ако е машина, нека бъде немска!
                    XJR 1200
                    ETZ 150
                    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

се пак мотора е V12...и не гори чак толкова,не вярвам да е над 50/100км.все пак е сравнително нов двигателя и е малко по иконоичен от джуган тръбовоз.

Коментар

По документи до гават да харчи 40/100, та за по-стара машина предполагам 50/100 е макслималното, което сравнено с Урал или нещо друго в този клас си е направо икономично...

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
                          се пак мотора е V12...и не гори чак толкова,не вярвам да е над 50/100км.все пак е сравнително нов двигателя и е малко по иконоичен от джуган тръбовоз.
                          А то Зил 157 "Джоган" си е страшилище относно разхода на гориво.То направо плюе неизгорял бензин отзаде .Но доста върви,защото е 6х6
                          XJR 1200
                          ETZ 150
                          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

http://vbox7.com/play:6eece84e Едва ли има по корава от старата татра който е карал такава знае за къкво става въпрос . Повече от четиресет години работа на табан на една татра се падат по десетина бракувани камази и кразове . На времето работих няколко месеца в мина с такава не е истина как ги експлоатирахме багера те товари докато почне да пада по предния капак масло никога не е сменяно от основен ремонт до следващия само се долива в скорости и диферинциали имаше къквото е сипал завода и за капак шофьори идиоти които карахме горките машини като жигула бегачка на боянския пътен възел.
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                              http://vbox7.com/play:6eece84e Едва ли има по корава от старата татра който е карал такава знае за къкво става въпрос . Повече от четиресет години работа на табан на една татра се падат по десетина бракувани камази и кразове . На времето работих няколко месеца в мина с такава не е истина как ги експлоатирахме багера те товари докато почне да пада по предния капак масло никога не е сменяно от основен ремонт до следващия само се долива в скорости и диферинциали имаше къквото е сипал завода и за капак шофьори идиоти които карахме горките машини като жигула бегачка на боянския пътен възел.
                              Определено по-кораво няма.Не случайно е обявена за най-високопроходим камион в света.Няма спиране.Несъм имал удоволствието да карам,но съм се возил.

ПП:Несе обзалагайте никога с човек,който има ТАТРА - дали може да мине от там или през онова дере.Винаги ще загубите.

ето и малко от мен:

http://www.vbox7.com/play:17b3dfbe
                              http://www.vbox7.com/play:d50ec93d
                              http://www.vbox7.com/play:ab8b487b
                              XJR 1200
                              ETZ 150
                              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

БТР а върви по същия начин

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X