Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TAM Словенски камиони

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• TAM Словенски камиони

Наскоро ходих в КАТ и видях един камион, който много приличаше на виетнамка, но беше марка "ТАМ". Собственикът каза, че е словенски и го е внесъл от Сърбия, купен от тамошните военни разпродажби.

Купил го като алтернатива на виетнамката, която му харчела много.

2.5 тона, 4х4 с единични гуми, нулеви свесове отпред и отзад, 4 цил. дизел с въздушно охлаждане, без блокажи, система за централно помпане на гумите, механична лебедка разположена в рамата с изводи за въже напред и назад.

Питах гугъл, но нищо не можах да намеря.
    Чували ли сте нещо за това?

ми...

Не.
    Първата машина над тон с въздушно охлаждане е това, поне аз за други не съм чувал.

Коментар

Да бе, забравяш старите Магируси, Татрите и Робурите. Апропо, ТАМ произвеждаха лицензни Магируси, сигурно и по този има доста възли от такива, включително и двигателя.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Дявол Коледа

Прага V3S също е с въздушно охлаждане
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Да бе, как забравих този достоен автомобил.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X