По-точно е Форд, модел Ф-250. Може и да е Харлей Давидсън може и да не е. На Харлей Давидсън единствената разлика му е че има нещо като рампа коята се сваля и по нея си качваш мотора отзад на пикапа. И мисля, че също има нещо като улей където да влезнат гумите на мотора и да може да се захване отгоре на пикапа. Като го гледам този не е Харлей понеже отзад има сложен покрив. Харлей Давидсън не са с покрив. Може и да греша. По принцип за мен Форда е най-лошия автомобил на света.
По принцип за мен Форда е най-лошия автомобил на света.
Виж сервизните пикапи в Париж Дакар и ще видиш за какво става въпрос
Най-продавания пикап на най-големия пазар в света Северна Америка вече цели 50(!!!) години е Ф-серията на Форд. Пък какво си мислиш ти на Дедо Форд му е през ауспуха
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
По-точно е Форд, модел Ф-250. Може и да е Харлей Давидсън може и да не е. На Харлей Давидсън единствената разлика му е че има нещо като рампа коята се сваля и по нея си качваш мотора отзад на пикапа. И мисля, че също има нещо като улей където да влезнат гумите на мотора и да може да се захване отгоре на пикапа. Като го гледам този не е Харлей понеже отзад има сложен покрив. Харлей Давидсън не са с покрив. Може и да греша. По принцип за мен Форда е най-лошия автомобил на света.
много бъркаш колега,несравнявай форд с форд-250 или 350,това е най-добрата марка за пикапи от американските по надажност и показатели
Виж сервизните пикапи в Париж Дакар и ще видиш за какво става въпрос
Най-продавания пикап на най-големия пазар в света Северна Америка вече цели 50(!!!) години е Ф-серията на Форд. Пък какво си мислиш ти на Дедо Форд му е през ауспуха
Това че е най-продавания в Сащ нищо не значи понеже за американците Форд Ф-моделите са повече традиция. Дори наи-големия боклук да е те пак ще си им се радват и ще ги карат. Американски селянин от южните щати без някои от Ф-моделите е все едно селска къща без куче. И в интерес на истината те не са лоши, но не са никак надеждни. Скоростната кутия винаги си отива. Наи-слабата част на Форд са автоматичните кутии. После идва електрониката сензори простотии всякакви постояно отказван и се чупят. После е ред на всичко що има лагер. Ролки на ремъци, онези лагери на колелата мисля, че им викаха главини или нещо такова. Тези неща ги казвам от личен опит и аз не съм изключение. Плюс това американците обичат да карат такива големи камиони, а освен Форд и Шеви няма друг производител да прави такива размери. Най-големите които Японците правят се равняват на Ф-150 това са Тойота Тундра и Нисан Титан. Няма нищо по-голямо което да се опре на Ф-250, Ф-350 и т.н Пък и къде другаде масово освен в Сащ се карат тия ненужно големи машини?
Форд корпоратион вече няколко години отбелязва милярди долари загуби единствено от Американската си част и може би от Ровер. В Сащ все по-масово почват да карат Японски коли и се отказват от американските Защо ли?
Само някой да не започне да сравнява американския с европейския Форд,че тогава става страшно ,Тези коли трябва да си сменят марката,или поне да са с различни емблеми
SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар