Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте акъл за каросерия на ГАЗ 66/ГАЗ 53

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дайте акъл за каросерия на ГАЗ 66/ГАЗ 53

Не знам какви са условията, но с тази газка с перкинс мотор ще е голямо приключения да стигнеш до мястото на товарене.Инак без капаци както са ти казали по-горе, пък и твоя тип капаци е доста склонен към издуване и само ще ги съсипеш.Мисля, че по-добре тази чудесно изглеждаща Газка да я караш по пътя там и е силата особено с дизела.

Коментар

мерси колеги Ами тук има един колега с такава същата газка и кара по 8-10 кубика; аз мисли да отворя капаците и да се закрепят неподвижни, защото искаме да си я ползваме за превоз на бали, а човека от които ще взимам дървата ги изкарва извън гората няма да влизам в сечището. А според вас и 8 кубика са и много така ли?

Коментар

Колеги дано да неставам нахален но искам да се занимавам с превоз на товари! И затова засега съм решил с дарвения бизнес,защото друго какво да правя с тази газка? Предложете някаква идея дори и да се наложи да вземем друг камион!!! (от врачанско съм)

Коментар

В никакъв случай не оставяй капаците да висят надолу ще ги направиш на нищо.По добре си карай с тях и вземи 2 дебели синджири да превързваш.Много зависи от терена 8 кубика на приличен път няма да имаш проблем но с кал и стръмно ще се видиш в приключение.Ако беше самосвал по би могъл да си намериш работа, но каквото и да решиш трябва да почнеш от някъде.Силата на твоя камион е на асфалта.

Коментар

колега мерси за отговора! Ами имаш ли някакви предложения какво друго мога да работя с нея??? И ако нещо ми потръгне много съм се навил на МАН 8,150; но да го взема и да седи така като газката и да се използва два тре месеца няма смисал разбираш ли ме?

Коментар

Много хубаво е че имаш мерак за работа, но като теглиш калема и виждаш колко си на загуба. Газката е наистина хубава, но за да я поддържаш така трябва и много пазене, а с дървата ще се съсипе. И аз имам газка, бензинова е с газ и то самосвал. До преди 4-5 години горе долу се изкарваха.
              Та преди 4 години не можахме нищо да изкараме и я спряхме от движение. В началото баща ми като я купи беше със повреда в двигателя. Мешеше вода и масло. Отваряхме го няколко пъти и проблема беше една шупла в блока. Мазахме с различни неща, но след време пак същия проблем. Взема я баща ми на много изгодна цена и за 1година се изплати. Много яка машина е. След като и сменихме двигателя много годинки работи вярно. И в гората съме работили. Само товарим и карахме, но и тази кирия секна. По точно разходите надминаваха приходите.
              Търси си работа някаде без да се занимаваш с глупости

Коментар

Колега газката на тази снимка е скоро боядисано но все пак си я пазехме! а до момента и тя се е изплатила аз несам я взел само заради дървата разбираш ли??? Но просто изкам да опитам с това! засега горе долу като смятам грубо ще ми остават 40-60лв на курс; и още ми е на мисъл какво да правя? да се захващам ли с тази работа;

Коментар

колега,вьв момента ми предстои направата на петата ми поред каруцерия.може да се каже че сьм им свикнал вече. наи лесно и здраво е железни носещи греди /за газка профил 10 см. /отгоре оригиналните греди 15см. болтове+заварки.отгоре дьски чам 5см.сега сьм решил да пробвам/ има едно не му знам името 4-5мм.дебела ламарина но е цялата здупчена на ромбове и е станало грапаво. има го по стьлби шахти идр./ днес питах 2.60 на 1м. около 80лв.сметам че ще стане много добре,но още го мислим.ако искаш обади се ще ти кажа каквото те интерсува.0889894074 емил

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на 21-08-26.

Зареждам...
                  X