Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Русская Сила
Свий
X
-
До: Русская Сила
Регистрираш се и си го сваляшПървоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеА как се записва?
Коментар
-
Много добър конструктор наистина макар и да не съм любител на руските машини основно заради качеството или по-точно не-качеството на изработка.
[SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D
Коментар
-
Мали-ий, това /ЗиЛ135/ едно време беше секретно /за нас де, не за империалистите от Запада/, за него се четеше срещу подпис в "секретна библиотека".
Разхода му е много интересен мисля 250-300л.високооктанов бензин на 100км. и щатно вози едни готини фойерверки отзад
Коментар
-
-
Струва ми се, че ЗиЛ 135 беше с два двигателя от ЗиЛ 130...Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнениеМали-ий, това /ЗиЛ135/ едно време беше секретно /за нас де, не за империалистите от Запада/, за него се четеше срещу подпис в "секретна библиотека".
Разхода му е много интересен мисля 250-300л.високооктанов бензин на 100км. и щатно вози едни готини фойерверки отзад
Коментар
-
О, благодаря!
Историята на големите Зилове ми докара депресия. Джиповете са глупост и ние не правим нищо. Реалната проходимост е равнобазово 6х6, и главното - с раздаване на мощността по бордовете. Но дори това е проблем в дребна кола, даже да няма трета ос.
Коментар
-
Отдавна беше, пък на секретни тетрадки пишехме и тях прибираха.Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнениеСтрува ми се, че ЗиЛ 135 беше с два двигателя от ЗиЛ 130...
За разхода съм почти сигурен, за разрешения пробег на година съм сигурен - 50км. - от поделението до позиция за изстрелване. С тях си върви и кран и още 2 машини за купона с фойерверките.
Някой беше писал тук за тях, ще питам кака Търсачка

Стефане-е, кажи да не се мъча
Коментар
-
На първия линк със схемата си личат два 8-цилиндрови мотора.... ПоздравиПървоначално публикуван от Tougi Преглед на мнениеСтрува ми се, че ЗиЛ 135 беше с два двигателя от ЗиЛ 130...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар