Освен табелката на седалката къде по шасито има набит номера на рамата, благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде се намира номера на рамата на Зил 555
Свий
X
-
От: Къде се намира номера на рамата на Зил 555
https://forums.drom.ru/special/t1152426851.html
Тук човека споделя, че му липсва първата цифра ...Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Неможах да се ориентирам по тази снимкаПървоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
Коментар
-
На мен ми прилича на дясна надлъжна греда най-отзад. В крайна сметка рамата има 4 ъгъла и двата са под кабината и зад предната броня. Остават още два.
П.П. вчера видях точно 555 да разтоварва пясък. Много запазен изглеждаше, можеше да погледна.Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Утре ще търся под боята какво има тамПървоначално публикуван от zil131 Преглед на мнениенай отзад на рамата от дясната страна горе.не шофьорската а пасажерската.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lyudmil_Mitkov Преглед на мнениеУтре ще търся под боята какво има там
Търси с пистолет за горещ въздух и шпакла. Не търкай с шкурка! С шкурка може да увредиш номера и да стане нечетлив, както и в КАТ може да се заядат за намеса по номера. Ако откриеш четлив номер, то го почисти хубаво и напръскай отгоре с прозрачен лак на спрей.
Поразгледах руските форуми. На някои по-стари ЗИЛ-ове номерата са писани с бяла боя и шаблон. Виждал съм такива номера, така написани с бяла боя, на шаси на ГАЗ 69. Но това е в по-стари години.Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Днес си регистрирах ето този ЗИЛ:
Не еточно 555, модела се води някакъв с шест цифри, не си спомням какви бяха точно.
И се убихме да стържем с шкурка отзад вдясно за да изтъркаме няколкото пласта боя и да намерим номера на рамата. И няма и няма. Ходихме на мивка, и там след измиване се видя къде е номера.
Значи-на дясната греда(то на всички МПС са си от дясно), на около 20 см от края на кабината, назад по гредата. Там имам газова бутилка и е трудно да се навираме да го търсим, но накрая го намерихме.
Пиша това за да има информация в нета, за други такива като мен, дето обърнаха нета за да намерят информация къде се намира номера.
Ето и снимка на камиона с бутилката-там зад нея, малко след крана за затваряне на газта. Долу-горе по средата във височина на гредата, там-между отворите.
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Кольо ЗиЛ ли си купи ? Модела е 4505 . Ако е твой да ти тунинговам един уралски двигател с него натоварен на старт ще отвяваш голфове и БМВтаПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДнес си регистрирах ето този ЗИЛ:
Не еточно 555, модела се води някакъв с шест цифри, не си спомням какви бяха точно.
И се убихме да стържем с шкурка отзад вдясно за да изтъркаме няколкото пласта боя и да намерим номера на рамата. И няма и няма. Ходихме на мивка, и там след измиване се видя къде е номера.
Значи-на дясната греда(то на всички МПС са си от дясно), на около 20 см от края на кабината, назад по гредата. Там имам газова бутилка и е трудно да се навираме да го търсим, но накрая го намерихме.
Пиша това за да има информация в нета, за други такива като мен, дето обърнаха нета за да намерят информация къде се намира номера.
Ето и снимка на камиона с бутилката-там зад нея, малко след крана за затваряне на газта. Долу-горе по средата във височина на гредата, там-между отворите.
Последно редактирано от sek.1; 13-02-20, 19:12.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Модела е с шест цифри.
Май тези дето си ги казал, но с 06 отзад.
Ако на някой му е интересно ще видя в талона как се води точно.
А двигателя на този си е супер-на 400 км сле4д основен ремонт, работи с всичките си цилиндри, работи супер, не ми трябва нищо повече. И така ще си върши идеално работата.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
АлуминиевПървоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеВъпроса е колко време ще работи на всички цилиндри

Бале га, трябва да погледна.
Обаче би трябвало да е някакъв добър-щом естоял 4 години, и запали лесно, държи обороти(като загрее де), и се форсира добре.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар