Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Зил 4972
Свий
X
-
От: Зил 4972
А какъв е тоя зиловски дизел?Първоначално публикуван от Juiced Преглед на мнениеИ торсионно окачване.Всеки трети е шести
Коментар
-
Е, не съм правилният човек, но благодаря за доверието!
Иначе концепцията е интересна и е добре че я има за да можем на живо да си правим изводи!
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
Това конкретно чудо тук мисля, че никой не го е карал, но няма логика да се различава съществено в качеството от останалата руска техника.Първоначално публикуван от Kirilpm Преглед на мнениеТова конкретно чудо карал ли си?Иначе лека полека става преразказ по картинка.
Колкото до мнението отсега ми е ясно, даже се изненадвам че другите дежурни още не са се разписали.
Т.е. след като се изказа, че не вярваш на мнения за руската техника от хора
"които сблъскали се с москвич трета употреба и чули някой лаф от другите специалисти пред блока.Ако случайно са се качвали в кабината на газка по-млада от 20 години",
ти вече си готов да отречеш и мнението на човек който е карал доста и при това нова руска техника, само защото това мнение не ти харесва?יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Да разбираме че ти това си го карал ли?Първоначално публикуван от Kirilpm Преглед на мнениеТова конкретно чудо карал ли си?Иначе лека полека става преразказ по картинка.
Колкото до мнението отсега ми е ясно, даже се изненадвам че другите дежурни още не са се разписали.Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
Не съм го карал, точно за това не изказвам и мнение.Просто ми е писнало от дежурните специалисти, които във всяка подобна тема си навират мнението.По-досадно е от изскачащите реклами по сайтовете, само не знам дали е толкова добре заплатено.
Коментар
-
А ти си от вечните адвокати. Също толкова тъпо!Първоначално публикуван от Kirilpm Преглед на мнениеНе съм го карал, точно за това не изказвам и мнение.Просто ми е писнало от дежурните специалисти, които във всяка подобна тема си навират мнението.По-досадно е от изскачащите реклами по сайтовете, само не знам дали е толкова добре заплатено.
Конкретния автомобил е произведен в малко бройки и това трябва да ни радва - хем руснаците са демонстрирали научна мисъл( доста оригинална в случая), хем малко хора са страдали при използването на това возило. Апропо, Урала не се справя по-зле от триколесният изрод.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Забрави да кажеш, че Урала е изключително гаден и ти е нанесъл трайни физически и психически увреждания.Недей така ще вземат да си помислят нещо хората.Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеА ти си от вечните адвокати. Също толкова тъпо!
Конкретния автомобил е произведен в малко бройки и това трябва да ни радва - хем руснаците са демонстрирали научна мисъл( доста оригинална в случая), хем малко хора са страдали при използването на това возило. Апропо, Урала не се справя по-зле от триколесният изрод.
Като гледам и двата камиона как се справят с калта, май не са твърде лоши?
Коментар
-
В цивилизована държава камионите нямат работа в калта. Тяхната работа е да превозват товари. Руските камиони, за мен, стават за всичко друго , но не и за нормални превози. Не случайно вече не се използват при нас!Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар