И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Серго, без да се обиждаш...
Твоето е някаква болест, човек...
Ако си в бранша-нещата ще са ти ясни.Един-два точни въпроса.Ако не си в бранша-за чий пълниш нета с кошове, урали, крикове, шкоди, самосвали, камази и т.н.
Не се издържа от хевиметъл....
Успех, де.
Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
0887/осемпет 66 4осем
Серго, без да се обиждаш...
Твоето е някаква болест, човек...
Ако си в бранша-нещата ще са ти ясни.Един-два точни въпроса.Ако не си в бранша-за чий пълниш нета с кошове, урали, крикове, шкоди, самосвали, камази и т.н.
Не се издържа от хевиметъл....
Успех, де.
Седя и чета, седя и чета и се чудя що се връзват втора година хората?
Това че карат не значи аз мога да меря чужди камиони.Първо камионите са на хора които не сме близки второ те са от село аз съм от града.И трето попитах просто ако някои си спомня нека каже.
Коментар