Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Man TGA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Man TGA

Първоначално публикуван от zil131 Преглед на мнение
    това при вас незнам каде е но тука при нас все още е така.глобите и др.ще са такива когато се изравнят стандартите.сега ни управлява боико..рушветииииииииии......................
    Бате, абе защо на повечето българи все Някой друг им е виновен, бе да го ева? Ела ми на гости, ще те заведа в кварталите, където живеят най-дивите негри и маймуни, и да видим дали поне на едно място ще намериш някой да е изгорил копчетата на асансьора със запалка, дали поне един път някой ще си изхвърли торбата с боклука през терасата и т.н и т.н ........
    На тоя на снимката като му падне желязото отгоре и му премачка крака и остане инвалид пак ли Бойко е виновен? Или като го лепне крана по главата и му пробие черепахата пак ли Бойко да питаме що така?
    Тоя народ сам се затрива. Тука виновни няма.
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
      Бахти веселото! Я ела тука при нас така да товариш по джапанки и с плажна екипировка без каска да видиш кво става! Ще ти се доповръща от глоби, и камиона да продадеш немож' ги плати!
      Едно време се дразнех, че турците викат на България Булгаристан.
      Вече не се дразня, прави са.
      Колега, прощавай, ама не се сдържах!
      Това което виси на крана е 7.5 тона . Стане ли сакатлък не каска а и господ не може да ти помогне . Естествено не пречи да я носиш за собствено успокоение Истината е да знаеш какво правиш и да не бързаш .
      Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
      Добър вечер! Колеги, случайно някой да има информация, къде се продават резервни части за кран Penz и като цяло хидравлични елементи. Имам спукана секция и прехвърля масло и прави каквото си иска. Поздрави
      Конкретно Пенз не знам имат ли тука представител но съм поръчвал в Казанлък изработване на разпределител по зададени параметри . Ако е само корпус може да се изработи сравнително лесно .
      Последно редактирано от sek.1; 31-03-17, 06:20.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        Това което виси на крана е 7.5 тона . Стане ли сакатлък не каска а и господ не може да ти помогне . Естествено не пречи да я носиш за собствено успокоение
        Ако падне до работника и полетят отломки (камъни ,метал , въжето) ,дрехите и каската може да те спасят !
        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
          Ако падне до работника и полетят отломки (камъни ,метал , въжето) ,дрехите и каската може да те спасят !
          Кинетичната енергия на скъсан сапан при такива тонажи нищо в човешкото тяло не може да я понесе . За това сапаните са с поне два пъти отгоре презапасяване в тонажа .

Коментар

Искаш да ни убедиш ,че при товаро-разроварна дейност не ни трябват правила за безопасна работа и ползване на лични предпазни средства ами поп ?!Това се мъчи Мишо да обясни .
            Работил съм в 12 години в производство, което експедираше по 1200 тона продукция на смяна (от които средно 900 тона с кран на жп вагони) ,отделно тежкото производствено оборудване и ако не ползваш лични предпазни средства си обречен на злополука .
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Баси колко сте полезни на колегата....
              "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
              Mark Twain
              СтоЕнчA

Коментар

Добър ден! Звънках на три - четири места в Казанлък, готов нямат, само на поръчка и то ще бъде заместителен. Днес чакам отговор от Еврофлуид, да видим при тях какво ще излезне. Поздрави

Коментар

Питай дядо Кольо той се занимава с хидравликите на бетоновози и бетонпомпи и знае от къде се поръчват резервни части .

Коментар

снимай да видиме.

Коментар

Това е железото. Предишният собственик на камиона е за награда - най големия трошач и приз. Каран е само 6 месеца в България Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0474JPG.jpg
Прегледи:1
Размер:59.9 КБ
ID:5747971Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0473JPG.jpg
Размер:100.5 КБ
ID:5747970Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0475JPG.jpg
Размер:104.5 КБ
ID:5747972Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0476JPG.jpg
Размер:96.8 КБ
ID:5747973Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0477JPG.jpg
Размер:93.5 КБ
ID:5747974

Коментар

От Явор 6 няма ли да стане ? Човека продава кранове и доста части http://www.auto.bg/pcgi/details.cgi?...75043090418530
                        Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
                        Искаш да ни убедиш ,че при товаро-разроварна дейност не ни трябват правила за безопасна работа и ползване на лични предпазни средства ами поп ?!Това се мъчи Мишо да обясни .
                        Работил съм в 12 години в производство, което експедираше по 1200 тона продукция на смяна (от които средно 900 тона с кран на жп вагони) ,отделно тежкото производствено оборудване и ако не ползваш лични предпазни средства си обречен на злополука .
                        Всеки си носи сам отговорността . В случая камиона не е наш а го викам и по каквото дойде краниста дойде . Ако ще и по гол ... да дойде важното е че много добре си владее занаята и винаги сме свършвали работата както трябва . Камионите с толкова мощен кран са единици в София . Естествено че предпазните средства са хубаво нещо но в случая използването им е извън моя контрол . И аз в стария завод отговарях за над 30 различни крана като почнеш от 2 броя 30 тонни за товарене/разтоварване от ЖП вагоните и свършиш с 5 тонните които бяха по 2 над машина . В момента имам в експлоатация 4 пет тонни в цеховете .
                        Последно редактирано от sek.1; 01-04-17, 06:14.

Коментар

Тамън по нова година местих кран като твоя +мултилифт от едно TGA на XF.Все съм се борил със скрапове ама като Ман—а не бях виждал.
                          Успех.
                          "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                          Mark Twain
                          СтоЕнчA

Коментар

Няма лоша машина . Няма и машина която да работи без поддръжка .

Коментар

Че аз не твърдя ,че Мановете са тоалетни(освен,че няма сила която да го накара да завие),просто този беше най—смляният камион който съм виждал.Кабината—като след дирекно попадение от катюша,двигателя затегнал,рамата скъсана,мостовете......абе не ми се говори.
                              Mark Twain
                              СтоЕнчA

Коментар

Добър вечер! Колеги, не е приятна тая хидравлична работа, хич даже не е приятна . Такъв разпределител нов оригинален няма или поне аз не мога да намеря в България, вариантите са - Казанлъшките хора да направят нов, като ползват стария за мостра. да се намери сходен с параметрите и да се напасват щангите за управление или колкото и да не ми се иска втора употреба. В понеделник ще ги мъдрим нещата и ще споделя. Проблем с хидравлика и кран не го пожелавам, даже и на най големия ми враг....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X