Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за камион BEDFORD 6х6
Свий
X
-
От: Мнение за камион BEDFORD 6х6
Бат Васко аз съм от полето. Камиона с това дълго шаси според мен е за града да кара палети с тухли и арматура за строежите. Като си от Троян досега видял си дърварка с платформа 2-3м. след диференциала.Машината може да е перфектна, но според мен не е за балкана. С поздрав Борето
-
То поне от снимките се вижда че шасито е удължавано точно зад мостовете . Ако му се върне оригиналната дължина може и за гората да стане . По принцип в гората се работи с евтин и прежален камион щото там пораженията са големи .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Моделът е правен за армията, което ще рече че са надеждни и здрави, излязоха от употреба едва преди няколко години. Осем литра турбодизел с 206кс и заключващи се диференциали по принцип е "проходим": по технически показатели качва наклон 60%, страничен наклон 30% и дупки до към 1м. Стават за работа по кариери и строежи извън града - предполагам че стават и за гората, но все пак това вероятно е пенсионирана машина на 20-30г...
Коментар
-
Освен дължината, висока ми се вижда и кабината за горска употреба. Замисъла на камиона е бил висока проходимост и влачене, но не в балкански условия.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от infineon Преглед на мнениеНе може ли да му се насади кабина от виетнамка?
Sent from my HM NOTE 1W using TapatalkВ тая кабина комфортно може да се чувства само дребен на ръст виетнамец
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар