Може и да не е точно тук мястото на темата но имам един много огромен проблем с моита газка .По време на движение ми отказаха спирачките. Направо потъна педала и изгуби спирачки.Криво ляво спрях.И реших че са оттървали гумичките на помпата на спирачките дето се намира под педала точно.Отидох в магазина КАМИОН и купих нови комплект ми дадоха.Две гумички и една клапа имаше в комплекта.Доидох и ги смених сичко се оправи имаше спирачки.Обезвъздуших първо от сервото,после почнах отзад-напред.Сичко беше ОК докато не направих първия метър и потъна педала и почти дръпна сичката течност от казанчето. Долях и долях още около 1.5-2.0 литра течност.Но интересното беше че я зима сичката течност а от никаде не капе,нито от тръбичките нито от сервото нито от колелата дори и капка.Някои хора ми казаха че може да влиза течността в сервото,демек може би има скъсана гума и я вкарва там дето не трябва (сееедно се пълнело сервото отпред от към кабината.Кажете какво да правя от каде да почна .Дали може да се присади от друга руска машина спирачна система.Извинявам се ако несъм обеснил нешата както трябва.

Коментар