Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с гарнитура на газ66

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с гарнитура на газ66

Едната гумена гарнитура на капака(самара)който е между двете глави постоянно избива.Без термостат не прави никакви проблеми,при поставяне на термостат до 2-3 км и избива.Какво да правя.Специалисти я гледаха правиха и нищо.
    Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977

До: Проблем с гарнитура на газ66

Капачката на радиатора е и клапан - освобождава свръхналягането. Без да мога да съм сигурен, но предполагам евентуален проблем в тази посока.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

И коя гарнитура по точно?

Коментар

И аз имах нова ГАЗ66 нова и при мен беше същия проблем, говорим за жабарника или ти както го наричаш самара. Ние отстранихме проблема с нова гарнитура и има едни калчук на ленти с който токаджии обвиват муфите на токовите кабели, но внимавай търси каучукува лента която издържа на масло. Има още нещо ако газ-66 е нова и с капсулавано делко, предвидена за северните раиони на русия, при тях гарнитурите на главата са с по-малки отвори и не позволява по-голям приток на вода към главата, та нашата беше същата купихме я на 60 км. И си търгнахме да се прибираме с нея тая кола постоянно загрява, загрява. Та се прибрахме с триста зора,веднага вигнах един човек който е карал 24 год. такава кола и я спретна за три часа.

Коментар

Поставяш гарнитурите и дето се сабират поставяш тьнак суров каучук изатваряш.
          "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З

Коментар

виж капачката....
            МОИЙТЕ ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ВАС СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ...

Коментар

За сега сме (решили проблема) караме я без термостат.
              Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977

Коментар

Е нема що,камо ли па зимата.
                Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Имал съм много ядове с тези уплътнители на капака на главите (осмянка или жаба) дано съм полезен:
                  - различна дебелина на елементите в комплекта гарнитури
                  - шлайфане на една от главите (тя пропада)
                  -и най вече при прегряване(в 2-3 от моите случаи) капака се деформира.Пробвал съм с шлайфане (зачистване) с камък,понякога се получава.По добре го замени.Можеш да разбереш като го наложиш без гарнитура и измериш разстоянието най вече отпред и отзад с луфтомер и предвидиш деформацията на гумата.Няма логика за капачки и термостати.Важно е и притягането на капака, започваш от средата на вън и повтаряш няколко пъти, но все пак е гума.А и в ъглите слагам ивица памук с силикон,за всеки случай.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X