Какъв двигател да сложа зила
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дизелов двигател на ЗиЛ 157
Свий
X
-
От: Дизелов двигател на ЗиЛ 157
Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнениеОт трактор Булгар.
Коментар
-
Преди години румънците са произвеждали 6-цил. редови за присаждане на ЗИЛ.
Влизали са комплектовани , с радиатори и кожуха на съединителя за зиловата кутия.
Мой познат беше монтирал на 157 -к и се държеше прилично.
Каквото и на сложиш от 120 к.с. нагоре.
Поздрави и наслука
Коментар
-
Първоначално публикуван от krras Преглед на мнениеКаквото и на сложиш от 120 к.с. нагоре.Калин Владов,09РСПБЗН
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеЧипосан 1,9 ТДИ от голф 3?Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнениеПрекалено слаб идва. Ифа става, но пък е много капризен и трябва да го пазиш много, дане го изпуснеш при спускане. Най-добре е 6 цилиндира на Мерцедес, въпреки, че аз се отказах тотално от този модел двигатели. Мисля че идват слаби също, разполагат само с 6 000кубика мощност. Решил съм да слагам на 131-то двигател от Маз.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнениеПри нас на 131 масово слагат двигател и кутия от Мерцедес 814.Оказа се сполучлив вариант.
Мазовия е около 900кг и 180 к.с.
Мерцедесовия е доста разпространен, иначе може да се търси нещо подходящо, 5-6 цилиндъра, около 6 до 9 литра, с подходящо тегло и мощност от различни западни марки. Другото е, аналогично на 814, варианти за четирицилиндрови мотори.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнениеПрекалено слаб идва. Ифа става, но пък е много капризен и трябва да го пазиш много, дане го изпуснеш при спускане. Най-добре е 6 цилиндира на Мерцедес, въпреки, че аз се отказах тотално от този модел двигатели. Мисля че идват слаби също, разполагат само с 6 000кубика мощност. Решил съм да слагам на 131-то двигател от Маз.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар