Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Необходими документи за управление на товарен автомобил.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Необходими документи за управление на товарен автомобил.

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
    В САЩ като бях работих като шофьор с любителска книжка, но това не ме прави професионален шофьор.
    Остава да уточним понятията какво разбираш под 'професионален шофьор'
    Защото в ЗДвП май няма такова понятие, а има категории свидетелства в зависимост от това какво си доказал, че можеш да шофираш (положил си изпит)...
    Според личното ми тълкуване 'професионален шофьор' означава, че професията ти е шофьор - изкарваш си хляба с шофиране на МПС...
    Като например таксиметров шофьор, шофьор на камион международен превоз, шофьор на фадрома, автобус/микробус обществен превоз и т.н...
    Може и да греша, ама това ми се струва най-логично обяснение...
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

От: Необходими документи за управление на товарен автомобил.

Първоначално публикуван от exotique Преглед на мнение
      Дано не ти се налага да си имаш работа в този случай със санкциЙ ;-) Не случйно кат. Ц се води "професионална"- демек като си счетоводител - остави на шофьорите да карат камиони ;-)
      Нищо лично колега, казвам го с най-добри чувства, но в България за това сме на това дередже-вместо да се стегнем и да бачкаме по правилата- правилата ни "пречат" да бачкаме...
      Колега. Преди много години съм работил като шофьор и имам бая километри зад гърба си ! По груби сметки над милион ! С появата на жена и дете си смених приоритетите и вече не ми се живее на колела ! Нямам " Професинални компетентности" и един куп други новопоявили се щуротии и честно казано нямам и намерение за момента да се занимавам с шофьорлък ! Не, че ако се наложи не мога да си ги изкарам, ама друго ми е питането ! Та как ще ме накажат, ако ме спрат при описаната ситуация ? Транспортиране на личен товар за собствена сметка без търговски цели !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X