Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да сглобя редуктора?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да сглобя редуктора?

Здравейте, видях че тече масло от предното ляво колело ( Унимог 406) разглобих редуктора за да извадя семеринга през който минава карето. Проблема е че незнам как бих могъл да поставя обратно големия лагер. Ситуациятя е че трябва едновременно при сглобяването на редуктора да се набива и лагера. Съжалявам за лошо зададеният въпрос, но който е запознат с тези редуктори ще се сети.
    Поръчах семеринги от и-бей. В Бг като питам за Унимог и направо ме отрязват. От къде йда си търся части. Семеринга е 52х90х10. Единствено в ибей имаше и поръчах 2 . Илизат 60лв с доставката, но още пътуват.

От: Как да сглобя редуктора?

Не са единствени в Е-бай. Има магазини които се занимават със семеринги и О-пръстени. Имат всякакви размери, а ако нямат налични до няколко дена го доставят.

Коментар

Мерси колега, пристигнаха днес. Аз проверих навсякъде, където се сетих и ми казваха. Прозвънях и доста фирми, които ми излязоха през търсачките в нета. Ако е удобно да споделите някоя фирма, магазин за да знам за напред. Въпроса с редуктора остава, даже е по-належащ след като семерингите са вече в мен.

Коментар

Тайната е разкрита-някой гъзорък майстор заварил технологичния отвор през който се стягат с болт двата лагера и колелото на редуктора към полуоската.
        Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

http://www.expedition-imports.com/ca...hub_reduction/

Коментар

Първоначално публикуван от motoristot Преглед на мнение
            Това е за 404,а в началото на темата се споменава 406.
            На 404 вече ги разглобявам и сглобявам със завързани очи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X