Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво ще кажете? (Високопроходим дом на колела)
Свий
X
-
До: Какво ще кажете ?
на това му се вика СОФТ
Само пилон не видях
-
Това е идея, един пилон и готов подвижен бордельНе бях се сетил....
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеТова е идея, един пилон и готов подвижен бордельНе бях се сетил....
Пилона е за знамето
Коментар
-
Наред са му гумите, ама като си помисля колко му е високо центъра на тежестта и как ще се капичне и от малък страничен наклон или остър завой си мисля че въпреки даденостите на шасито тоя фургон горе скапва нещата... Комфортен е, ама по-добре да го сложат на обикновено шаси което ще е ограничено до асфалтовите пътища и няма да те провокира да излизаш извън тях където веднага ще го обърнеш.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение...ще се капичне и от малък страничен наклон или остър завой ....
Коментар
-
при тия изпълнения незнайно за мен защо, преобладава MAN, ей това намерих сега актуално (и около 10 подобни):
http://www.mobile.de/SIDA9NvqRLyW8jF...11111278646539&
преди време имаше един доста стар, с огромни резервоари и тежко шаси - създаваше усещане, че може да те закара до Луната ... сходен с този : http://www.mobile.de/SIDHtcaSm8GxlD6...11111280313010&Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.
Коментар
-
До: Какво ще кажете? (Високопроходим дом на колела)
Голямо изкушение. Направо си олигавих клавиатурата. Това каква хубава работа ще върши не е истина. Край на мотелите и кърската любов за някойAкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнениеГолямо изкушение. Направо си олигавих клавиатурата. Това каква хубава работа ще върши не е истина. Край на мотелите и кърската любов за някой
А повечето са на база на МАН защото те продават шасита на без каросерия на добри цени.
Коментар
-
И да е лифтната няма задвижване на колелата, сиреч почва упражнението с активния прицеп, раздатки с извод на вал отбор мощност, валове до отзаде, чупещи се сцепки, мост с блокаж на караваната и тн... УжасВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение.............................Комфортен е, ама по-добре да го сложат на обикновено шаси което ще е ограничено до асфалтовите пътища и няма да те провокира да излизаш извън тях където веднага ще го обърнеш..
Наскоро даваха мисля по дискавъри за едно семейство, двама пенсионери си пътуваха по света с такъв автобус и хич не им пукаше. Голям кеф е, ама колко е скъп.........Последно редактирано от Peppy; 07-10-07, 16:53.LZ1PER
Коментар
-
Няма ядове да качим една каравана на Краз или Урал ...
Даже тука у наше село си ги има готови .... ама ... не знам как стои финансовата страна на въпроса ...Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар