Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за лагери в редуктор на УНИМОГ 408

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за лагери в редуктор на УНИМОГ 408

Колеги някой знае ли размера на горния (малкия) ролков лагер в редуктора на 408(U90) 2002 година че никъде немога да го открия или поне откаде мога да го купя като част.
    По мои измервания е 62мм на 37мм на 20мм широк но по всички каталози за лагери излиза само на 37,4мм вътрешно и хлопа а гарантирано няма износвания и дори разглобих от другата страна а там си е супер и лагера е на 37мм.

От: Помощ за лагери в редуктор на УНИМОГ 408

Колега, прати ми номера на шасито и телефон за връзка на лично съобщение. Мога да ти намеря, лагер ако има стандартен, оригинална част за Унимог или алтернативна (по-евтина), ако се предлага. Ще решим проблема, но ако няма алтернативен на оригиналния лагер, не мога да обещая, че цената ще е хубава.., даже по-скоро ще се обзаложа, че ще е грозна..

Коментар

здравейте аз имам проблем със унимог 404s търся си една част която се монтира към скоростната кутия за силоотводен вал ако някои може да ми помогне по някакъв начин моля пишете или тел нула осем седем девет петнадесет нуланула девет седем

Коментар

открих нужния лагер и го получих вече от САЩ ама сега проблема е че обърках нещо при купуването и ми пратиха не 1 а цели 2 и сега единия се чудя какво да го правя пък е доста скъп(200 кинта) и не ми се ще да си седи на рафта в мазата така че ако на някой му потрябва такъв лагер TORRINGTON 2206 VH да пише или на тел о осем осем три три четири едно девет четири едно

Коментар

имах предвид UN2206VH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X