Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата придобивка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новата придобивка.

Здравейте колеги от около месец,месец и половина съм собственик на КАМАЗ.На камиона съм му втори собственик,предишния собственик го е закупил от военните.На около 40 хил. км. от основен ремонт е,но беше стоял около 4 години.Направих му малка ревизия на мотора,като смяна на тапите на блока,пасване и смяна на гумички на клапаните,гарнитури.масла филтри и тн.Утре му предстой каране на майстор за усилване на каросерията и монтаж на кран.Ето и някоя друга снимка.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение009.jpg
Прегледи:1
Размер:139.6 КБ
ID:6018273Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение010.jpg
Размер:111.6 КБ
ID:6018274
    Поздрави.

От: Новата придобивка.

камаз е истински камион.правилен избор,честито.да работи много.

Коментар

Честито и да те слуша машината!
      Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Честито ! Много безаварийни километри и много парички да ти изкара ! Взел си си корава машина . Това е нашия много добра машинка гледал съм го като мой но за съжаление поради един лобистки закон се наложи да го спрем и най вероятно ще се продава . Карал съм почти всички модификации на Камаз налични в България включително и 6х6 . Това е машината с която никога не съм се съмнявал че ще стигна там за където съм тръгнал независимо от пътя и метеорологичните условия . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM6018.jpg
Прегледи:9
Размер:132.6 КБ
ID:5497937
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Така е това е страшен камион,дано дано да изкарва парички че лошо иначе.

Коментар

Честито, и хиляди безаварийни! Миналата седмица наблюдавах с откровен страх един бордови Ивеко, натоварен до горе с трупи да слиза от Хайдушки поляни-покрай параклиса "Вознесение Господне". Ей Богу, не съм предполагал, че е възможно-косата ми се изправи...сигурно знаеш какъв е наклона. С джипката се качвам на втора бавна, надолу-първа и спирачка, иначе се сурва по баира. Поздрави, и умната.
            Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Честито и да те радва много! Ех, само да имаше предно тоя камаз и мерцедесов двигател, цената нямаше да си има. Поздрави

Коментар

Във Чепеларе в тоя сервиз дето бачкам,правим само камиони главно Камаз.Миналата зима на един транспортен камаз му сложихме двигател със скорости от Щаер,шестак мотор 310 коня.Тоя пич дето го кара вика забравих какво е феродо през 6 месеца,забравих кво е диференциали полуоски и т.н. Пак тоя моя Камаз е доста читав от към двигател скорости ходова част и диференциали.Външния вид не е кой знае какво но и той ще се оправи.Стария камаз който карах на беше на баща ми той се занимава с дървопреработване и карах трупи с него.Ето някоя друга снимка на стария звяр.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC_0006.jpg
Размер:199.9 КБ
ID:5498461Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC_0007.jpg
Размер:217.5 КБ
ID:5498462Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение019.jpg
Прегледи:2
Размер:110.6 КБ
ID:5498463
                След това му сложих кош от щаер че парите не стигнаха за карусерия от до и се получи това.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0278.jpg
Размер:98.9 КБ
ID:5498468Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение20204.jpg
Размер:142.6 КБ
ID:5498469Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0287.jpg
Размер:44.1 КБ
ID:5498470Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0269.jpg
Размер:171.0 КБ
ID:5498471

Коментар

Аз съм приготвил същия кош за бъдещия Урал. Това с Щаеровият мотор е интерено, снимки има ли. Поздрави

Коментар

Не колега няма снимки .Но стана доста добро изпълнение.Виждал съм камаз със кразов мотор също.

Коментар

Ей ги новите Камази - http://prosto-vova.livejournal.com/2278959.html

Коментар

Или новите Манове искаш да кажиш

Коментар

Този Камаз без 4х4 как се справя в пресечена местност?

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                            Този Камаз без 4х4 как се справя в пресечена местност?

поздрави
                            Той, дефакто, Камаза си е 4х4, но е само на задните дифове, като при движение върти единият, другият се включва посредством муфа на въздух и вървят пущинките и то доволно
                            Безаварийни километри колега, много трупи да прекарате с него
                            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Живко да ти кажа,доста е добре върви си кажи речи на всякаде,в краен случай веригите и си излиза.Има моменти в който мощността не им достига но за гората за мен е един от най удачните варианти.Евтин за подръжка проходим е части има много за тях (поне за сега).Проблема им е че не им става двойна верига.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X