Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Зил 167
Свий
X
-
От: Зил 167
Българските пожарни трябват да имат по - един, два Зил-а 167 в някой трудно достъпни района и 90% положението ще се контролира. А, сега Рена,Денис, не влизат толкова добре навътре, колкото Руската техника, е да. Някой имат и Зилове, 131. Но и 167, не е,за пропускане.
Много добри машини, виждал съм такова нещо, влекач + платформа с танк. Жалко, че вече ги няма.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнениеБългарските пожарни трябват да имат по - един, два Зил-а 167 в някой трудно достъпни района и 90% положението ще се контролира. А, сега Рена,Денис, не влизат толкова добре навътре, колкото Руската техника, е да. Някой имат и Зилове, 131. Но и 167, не е,за пропускане.
Много добри машини, виждал съм такова нещо, влекач + платформа с танк. Жалко, че вече ги няма.Всеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнениеБългарските пожарни трябват да имат по - един, два Зил-а 167 в някой трудно достъпни района и 90% положението ще се контролира. А, сега Рена,Денис, не влизат толкова добре навътре, колкото Руската техника, е да. Някой имат и Зилове, 131. Но и 167, не е,за пропускане.
Много добри машини, виждал съм такова нещо, влекач + платформа с танк. Жалко, че вече ги няма.Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
Коментар
-
колега, това е МАЗ 537л Има тема за него във форума http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=521
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар