Обява
Свий
Няма добавени обяви.
А харесва ли ви този...
Свий
X
-
А харесва ли ви този...
На тоя екземпляр попаднах днес във Франция,пожарната уредба е свалена .Бяха обявени 3 броя за продан,2 са продадени вече,като единия го подтотвят за триал -само му сложили допълниителна клетка ,той си има една в кабината.Освен двата завиващи моста с блокажи и стопиране на задния познайте какво е на последната снимка?
Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
0885 660 613Тагове: Няма
-
От: А харесва ли ви този...
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеГотина бръмчилка,на какви пари се продава?Това на последната снимка е шарнир...Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
0885 660 613
Коментар
-
Колеги извинявам се за тъпия въпрос,но каква марка е това чудо освен че е мотор на рено нещо повече знае ли се за него!!!!Последно редактирано от Асен Симеонов; 20-04-13, 01:54.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеТо ще е грях да го вкараш това чудо да вади дърва,то си е точно за триал като втора служба след пожарната.
Коментар
-
Поради наближаващия кръг по truck trial в Франция на 18-19 май са продадени още 2 екземпляра,но пак има един наличен за сега.Да ги видим как ще се представят на триала.
Кадри от миналогодишния френски кръг по truck trial
http://m.youtube.com/#/watch?v=oIdXS...%3DoIdXSPCnM3QЧувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
0885 660 613
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар