Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МАЗ 543 -Мобилен ракетен комплекс СКЪД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• МАЗ 543 -Мобилен ракетен комплекс СКЪД

МАЗ 543, машината е част от мобилен ракетен комплекс СКЪД.Преди няколко години
    нашите нови дружки от НАТО ни принудиха да нарежем ракетите СКЪД,ФРОГ и СС23, предполагам за да ни държат по лесно в поза партер!?
    за съжаление и изгледите за камиона на снимките не са добри,повредата в двигателя се оказа твърде сериозна а иначе идеята бе да издухаме 2-3 резвоара нафта преди да го продадем
    Във ВИМ в София има изложен МАЗ543 в комплект с ракетата СКЪД-гледката е респектираща!
    Прикачени файлове

До: МАЗ 543 -Мобилен ракетен комплексСКЪД

Първоначално публикуван от 4ovekat s amfibia Преглед на мнение
    МАЗ 543, машината е част от мобилен ракетен комплекс СКЪД.Преди няколко години
    нашите нови дружки от НАТО ни принудиха да нарежем ракетите СКЪД,ФРОГ и СС23, предполагам за да ни държат по лесно в поза партер!?
    за съжаление и изгледите за камиона на снимките не са добри,повредата в двигателя се оказа твърде сериозна а иначе идеята бе да издухаме 2-3 резвоара нафта преди да го продадем
    Във ВИМ в София има изложен МАЗ543 в комплект с ракетата СКЪД-гледката е респектираща!
    Какво е повредено в двигателяНяма ли начин да се поправи

Коментар

повредата е скъсана биела и дупка в блока колкото юмрук,к вала още се върти
      но трябва друг блок с вал или двигател.намерих нови двигатели Т34 v12 но имат разлика в блоковете

Коментар

повредата е скъсана биела и дупка в блока колкото юмрук,к вала още се върти
        но трябва друг блок с вал или двигател.намерих нови двигатели Т34 v12 но имат разлика в блоковете
        Няма ли начин да се оправи блока-да се завари/навари/Биела предполагам че все ще може да се намери отнякъде.Пиши ми едно ЛС и дай моделът на двигатела и другите данни които са необходими за биелата
        П.П. Сега видях че нямаш все още право на ЛС-та.Ето ти ICQ-то ми: 292-212-949 и мой телефон:0897 406850.Предполагам че ще мога да намеря биела за двигателя-стига да можете да заварите блока-ако позволява мястото където е дупката.
        Грехота е да изхвърлите машината заради повреда в мотора

Коментар

До: МАЗ 543 -Мобилен ракетен комплекс СКЪД

ОХХХХХ мен лично тъпата глава не ми го побира как с лека ръка си позволяваме да рушим такъв стратегически трънспорт.Не зависимо от какъв производител е.

Коментар

Преди няколко години
            Тази тема ми беше интересна на времето, ама си мисля, че не ни принудиха точно заради това...
            Тъй като главния инициатор на идеята беше УСА, предполагам, че просто защитаваха даже и от потенциални опасности най-големия си съюзник в района. Ей го къде е - има, няма 1500 км. А ние бяхме и сме (СПРАВКА) страна със "застрашена стабилност". Демек, не се знае утре кой може да дойде на власт и да му се поиграе с ракети...

Коментар

До колегата:4ovekat s amfibia:
              Колега дай данните на двигателя и всичко което е необходимо като инфо за да знам какво да търся и поръчамЩе се чуем по телефона в понеделник най късно да ти дам резултати-аз ще ти се обадя.Съжалявам че нямаше как да взема повече данни но нямах възможност да запиша нищо когато ми се обади.
              Поздрави
              П.П. Ако има нещо допълнително пиши ми в ICQ-то или звънни по телефона

Коментар

От: МАЗ 543 -Мобилен ракетен комплекс СКЪД

Здравей колега! Какво стана , направи ли Маза?
                Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X