Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предно Окачване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предно Окачване

Здравейте колеги За Много Години Имам за Задача да Проектирам Предно Окачване на Товарен Автомобил Търся Схема на Окачване и някакви Примерни изчисления за Предно окачване

От: Предно Окачване

Първо, каква е причината всяка дума да ти започва с главна буква.

Второ, окачванията за товарни автомобили са няколко вида:

Ресорно-ползва се при лоши терени и големи натоварвания. Камиони специфицирани за Русия, Арабския свят, бетоновози, кариерни самосвали...
    Комбинирано-ресорно въздушно-ползва се при по нормални терени, основно при нормално високи композиции, и при така наречените меги или полу меги. Има половин ресор и въздушна възглавница. Често се нарича само въздушно.
    Горните две са зависими окачвания с твърд преден мост. Вече има и независимо предно окачване за товарен автомобил. Имах удоволствието да тествам такъв автомобил и мога да кажа, че се управлява и държи като лека кола, натоварен със 61т полезен товар.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Първо, каква е причината всяка дума да ти започва с главна буква.

Второ, окачванията за товарни автомобили са няколко вида:

Ресорно-ползва се при лоши терени и големи натоварвания. Камиони специфицирани за Русия, Арабския свят, бетоновози, кариерни самосвали...
      Комбинирано-ресорно въздушно-ползва се при по нормални терени, основно при нормално високи композиции, и при така наречените меги или полу меги. Има половин ресор и въздушна възглавница. Често се нарича само въздушно.
      Горните две са зависими окачвания с твърд преден мост. Вече има и независимо предно окачване за товарен автомобил. Имах удоволствието да тествам такъв автомобил и мога да кажа, че се управлява и държи като лека кола, натоварен със 61т полезен товар.
      Извинявам се за главните букви пуснах темата от телефона на мен ми трябва ресорно окачване от Камаз , Зил , Урал схеми и някакъв пример за изчисление на окачването

Коментар

Значи правиш курсова работа и не ти се рови в библиотеката. Защо ли не се учудвам, че в техникумите и университетите още това се учи. Тая техника я нарязаха отдавна и една от причините е, че не е съвсем добре сметната. Един съвет. Ако искаш да се развиваш по специалноста не е това начинът.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Колега да правя курсова и съм се ровил в библиотеката на техническия но там няма нищо което да ми послужи.
          Знам тази техника я нарязаха и още се режи дори в момента предимно от Военните.
          Знам колега също че не е това начинът да се развивам по специалността но ми остават още 2-3 месеца и се дипломирам затова трябва да играя по свирката на Доцента.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X