здравейте.след многократно пробване с какви ли не свещи за зил 157,се спирам и търся вмз 8.много колеги ми препоръчва старите вмз.молбата ми е ако някой има да ми продаде 10.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
свещи ВМЗ 8
Свий
X
-
От: свещи ВМЗ 8
Дай ми тел. да ти се обадя и да се разберем нештоПървоначално публикуван от petkof Преглед на мнениеТоку що пращах майка ми да проверява номера им.А–7 са и са 6бр.Така че съжалявам.
Коментар
-
Карах го и с А11,но пробиват.Казаха ми да слагам старите ВМЗ 7 или 8Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнениеИзвинявам се за намесата но ЗИЛ-157 не бше ли със свещи A10 по руската кодировка.
Коментар
-
Скоро гледах по магазините, че все още се продават вмз свещи(сигурно застояли), но не съм обърнал внимание на номерата, мисля бяха по 1, 2 лева.Първоначално публикуван от pangarov Преглед на мнениездравейте.след многократно пробване с какви ли не свещи за зил 157,се спирам и търся вмз 8.много колеги ми препоръчва старите вмз.молбата ми е ако някой има да ми продаде 10.Life is good... on a dirt bike!
Коментар
-
Ако си спомняш кой са били магазините ще съм ти благодарен.Първоначално публикуван от cross4funbg Преглед на мнениеСкоро гледах по магазините, че все още се продават вмз свещи(сигурно застояли), но не съм обърнал внимание на номерата, мисля бяха по 1, 2 лева.
Коментар
-
Като се замисля не беше много скоро може да е над година и повече... Иначе знам магазините, но се намират в Сопот в началото на околовръстното(или в края в зависимост от посокатаПървоначално публикуван от pangarov Преглед на мнениеАко си спомняш кой са били магазините ще съм ти благодарен.
), но предполагам, че трябва да ги има и в магазини за части из страната...
Life is good... on a dirt bike!
Коментар
-
Лошото е ,че навсякъде са изчезнали.Затова и пуснах тази тема,ако някай намери нека пише.Първоначално публикуван от cross4funbg Преглед на мнениеКато се замисля не беше много скоро може да е над година и повече... Иначе знам магазините, но се намират в Сопот в началото на околовръстното(или в края в зависимост от посоката
), но предполагам, че трябва да ги има и в магазини за части из страната...
Коментар
-
Ако не изпадне нещо, ако искаш драсни едно лс и ще ида да проверя какви номера имат и какви са им точно цените.Първоначално публикуван от pangarov Преглед на мнениеЛошото е ,че навсякъде са изчезнали.Затова и пуснах тази тема,ако някай намери нека пише.Life is good... on a dirt bike!
Коментар
-
Колегата -petkof обеща да ми изпрати 6 броя ВМЗ 7,за което съм му много брагодарен.Но продължавам да събирам да имам за подмяна.Първоначално публикуван от cross4funbg Преглед на мнениеАко не изпадне нещо, ако искаш драсни едно лс и ще ида да проверя какви номера имат и какви са им точно цените.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар